Československý startup získal obrovskú investíciu vo výške 4,5 milióna dolárov

  • Last minute booking appke HotelQuickly sa podaril poriadny investičný úlovok.
image_1404999144.jpeg
  • Last minute booking appke HotelQuickly sa podaril poriadny investičný úlovok.

Československému startup HotelQuickly sa podarilo získať jednu z najväčších investícií tohto regiónu v hodnote 4,5 milióna dolárov (séria A1). Toto kolo investície viedla spoločnosť GREE. za účasti Williama E. Heinecka, ktorý je CEO  thajského gigantu Minor International. Tejto invéstícii predchádzala ešte v roku 2013 jedna o výške 1,2 milióna dolárov, čo dokopy predstavuje objem získaných investícii 5,7 milíona dolárov.

Za ambicióznym startupom HotelQuickly stojí Michal Juhás (CTO), ktorý pochádza zo Slovenska a Tomáš Laboutka (CEO). Investícia má firme umožniť rýchlejší rast, o čom už svedčia novo ohlásené pracovné pozície, ktoré firma zavesila na svoj web. Snaží sa posilniť marketing, analytické oddelenie, vývoj a sales.

V súčasnosti firma disponuje pomerne slušnou bázou zákazníkov, ktorých je viac ako 150 000 (registrovaných) a 300 000 downloadov. Tieto čísla jej zaručujú prvenstvo na 12 svetových trhoch v segmente last minute booking app.

Pre predstavu je v databáze HotelQuickly vyše 3000 parnterských hotelov vo viac ako 100 destináciach.

“HotelQuickly aktívne pretvára Azíjsko-pacifický trh na poli last minute booking služieb a my sme nadšení vybrať sa na cestu ktorá nás čaká, s vedomím istoty, že sa nachádzame v dobrej “company“ povedal Tomáš.

HotelQuickly je nepriamou konkurenciou pre oveľa známejšu appku HotelTonight, keďže jej hlavným fokusom sú Ázijsko-Pacifické trhy. Svoju centrálu si chalani našli v Hong Kongu, odkiaľ majú najlepší reach na najdôležitejšie trhy.

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá