Diskusia s Ladislavom Polákom

10340170_1689681604651113_6467806900990031210_n
Popis udalosti

Získajte tipy a rady, ako zlepšiť fungovanie vašej reštaurácie a nechajte sa vo svojom podnikaní inšpirovať od tých najskúsenejších vo fachu. Príďte do Luftu na diskusiu s Ladislavom Polákom, Food&Beverage manažérom niekoľkých úspešných reštaurácií a majiteľom jednej z najúspešnejších slovenských cateringových firiem.

Diskusia bude vychádzať z konkrétnych problémov či potrieb, ktoré vo svojom podniku riešite. Na akciu je potrebné sa vopred prihlásiť. Súčasťou registrácie je priestor pre vás zaslať oblasti, ktoré vás zaujímajú – môžete tak ovplyvniť obsah diskusie. Ladislav Polák z vašich návrhov bude pri diskusii vychádzať.

————————–———
Prihlásenie na diskusiu nájdete na tejto adrese: http://goo.gl/forms/ps8BYYmtUr . Vstupné na diskusiu je dobrovoľné. Prihlasujte sa najneskôr do utorka 8.3.2016.
————————–———

Ladislav Polák
• reštaurácie, ktoré riadil, boli ocenené maximálnym počtom 5* v hodnotení (v 15‐ročnej histórii dostalo takéto hodnotenie v Bratislave iba 10 reštaurácií)
• pod jeho vedením pracovali špičkoví slovenskí kuchári ako Martin Korbelič, Martin Petrík alebo Juraj Kálna (ktorý v súčasnosti vedie tím 300 kuchárov v Dubaji)
• 12 rokov viedol jedinú kóšer reštauráciu na Slovensku Chez David
• pracoval ako Food&Beverage manager v podnikoch ako 5 hviezdičkový hotel Devín v Bratislave, v maďarskom Chateau Foldvary a mnohých ďalších
• mal na starosti logistiku a realizáciu kompletného cateringu pri prvých štyroch Plesoch v Opere v Bratislave
• založil jednu z najúspešnejších cateringových spoločností na Slovensku – SHARKAM