Investoval 100-tisíc, aby Slovákom ukázal kvalitu: Máme najlepší ramen na Slovensku z výrobkov z lokálnych fariem
- Podnikateľ a šéfkuchár Xiaohai Ying je absolventom vyhľadávanej Ramen akadémie v Japonsku
- Jeho skúsenosti sa rozhodol zúročiť na Slovensku, kde si otvoril vyhľadávané bistro Kinka Ramen, do ktorého investoval 100 000 eur
- Tvrdí, že s ohľadom na recenzie zákazníkov, ponúka najlepší ramen na Slovensku
- Podnikateľ a šéfkuchár Xiaohai Ying je absolventom vyhľadávanej Ramen akadémie v Japonsku
- Jeho skúsenosti sa rozhodol zúročiť na Slovensku, kde si otvoril vyhľadávané bistro Kinka Ramen, do ktorého investoval 100 000 eur
- Tvrdí, že s ohľadom na recenzie zákazníkov, ponúka najlepší ramen na Slovensku
Uvariť dobrý ramen – číže silný japonský vývar z kostí, alebo z ryby je hotovou alchýmiou. Ramen v jeho dnešnej podobe prišiel do Japonska v roku 1910 a to vďaka Číne. Práve čínski kuchári v tokijskej reštaurácii vytvorili vývar s typickými rezancami, ktoré nielen vyzerali inak ako japonské, ale boli tiež pružnejšie.
Netrvalo dlho a ramen si získal obrovskú obľúbenosť, ktorá nakoniec viedla až k instantným verziám. Príkladom obrovskej popularity tohto pokrmu je aj jedinečné Múzeum Ramen, ktoré sídli v Yokohame.
Bratislavská reštaurácia je odhodlaná získať Michelinovu hviezdu. Za večeru tu necháš aj 150 eur
Top ramen si však už môžeš dať aj v Bratislave. Tím bistra Kinka Ramen na Pribinovej je presvedčený, že práve z ich kuchyne vychádza ten najlepší vývar v meste.
Zakladateľom tejto prevádzky je skúsený šéfkuchár Xiaohai Ying, ktorý žil v Japonsku viac ako 10 rokov, kde dlhých 15 rokov pôsobil aj v gastro biznise.
V Bratislave sa rozhodol otvoriť vlastné bistro, všetko preto, aby Slovákom priblížil typické japonské jedlo ako aj tamojšiu kultúru. Do tejto prevádzky pritom investoval okolo 100 000 eur.
V článku sa po odomknutí dozvieš
- Čo prízvukuje Xiaohai Ying svojim učňom
- Či pociťuje neprajnosť v gastre ako zahraničný podnikateľ
- Čo je tajomstvom skvelého ramenu
- Ako vníma zakladateľ Slovensko a ľudí v ňom
Po odomknutí tiež získaš
- Články bez reklám
- Neobmedzený prístup k viac ako 75 000 článkom