Predáva „špinavé“ burgery, ktoré sú škaredé a bez kúska zeleniny. Košičania ich úplne milujú

  • Na začiatku chcel okamžite skončiť a zatvoriť
  • Dnes v Košiciach pripravuje špeciálnym spôsobom „špinavé burgre“, ktoré ľudia milujú
dirty burger
Dirty Burger
  • Na začiatku chcel okamžite skončiť a zatvoriť
  • Dnes v Košiciach pripravuje špeciálnym spôsobom „špinavé burgre“, ktoré ľudia milujú

Michal Sirkovský je mladý podnikavý Slovák, ktorý sa do vlastného podnikania pustil v júni 2020. Aj napriek pandémii rozbehol v Košiciach street-food značku Dirty Burger.

„Pamätám si, ako som si doma sám pripravoval a piekol žemle a prvý burger, ktorý by sa aj burgrom mohol nazvať, som spravil, keď som mal 17 rokov. Dovtedy to boli vždy len pokusy,“ povedal Michal pre Startitup.

Košičanov korona inšpirovala k otvoreniu prémiového street-foodu. Na svoje si tu prídu milovníci poriadneho mäsa

Michal pár rokov pracoval aj v zahraničí, kde zozbieral potrebné skúsenosti v rámci reštauračného biznisu. Po návrate na Slovensko nezačal hneď variť, jeho kroky viedli do stavebníckeho priemyslu.

zdroj: Dirty Burger

Celý čas však cítil, že ho to stále láka k práci s čerstvými surovinami a ku grilu. Michal priznáva, že si túžbu viesť vlastný gastro podnik z počiatku nechcel pripustiť, nakoľko ho od takejto kariéry odhováralo pomerne veľa ľudí.

Svoju podnikateľskú víziu sa definitívne rozhodol zrealizovať, keď dlhý čas nevedel nájsť v Košiciach burger, ktorý by ho svojimi chuťami prekvapil.

Startitup PREMIUM logo
Tento článok je dostupný členom Startitup PREMIUM

(Zrušiť môžeš kedykoľvek)

Zdroj: Dirty Burger

Najnovšie video

Fontech

ĎALŠIE ČLÁNKY Z FONTECH.SK