Riskli to a v centre Bratislavy si otvorili bistro s barbershopom. Instagram z nich už teraz šalie

  • Kombinácia fresh cutu, dobrého jedla a drinkov, znie ako dokonalý program na akýkoľvek deň
  • Zažiť ho môžeš v novom podniku Remeslo, ktorý sme navštívili
Na snímke je bistro Remeslo.
Remeslo
  • Kombinácia fresh cutu, dobrého jedla a drinkov, znie ako dokonalý program na akýkoľvek deň
  • Zažiť ho môžeš v novom podniku Remeslo, ktorý sme navštívili

Street food s názvom Chef’s Truck pre mnohých nie je veľkou neznámou. Ide o jeden z najdlhšie pôsobiacich food truckov na Slovensku. Jeho tím so svojou pojazdnou dodávkou brázdi krajinu už od roku 2017 a mnoho ľudí na ich jedlo jednoducho nedá dopustiť.

Za týmto gastro projektom stojí Andrej Križan s manželkou Veronikou. Andrej už pred rozbehnutím vlastného street foodu žil a pracoval vo Švajčiarku, kde nazbieral potrebné skúsenosti v rámci gastronómie. Prvotným impulzom na spustenie projektu, bola Andrejova túžba otvoriť si niečo vlastné. V gastronómii sa pohyboval dlhé roky, zostávalo už len vybrať si, o aký koncept a formu pôjde.

Prvotná investícia na rozbeh ich biznisu predstavovala 20 000 eur, za ktorú si kúpili food truck. S kolegami ho stavali svojpomocne a minimálne ďalších 15 až 20 000 eur investovali do výrobne, kde sa všetko pripravuje.

Postupom času do svojho nápadu priebežne ďalej investovali, zadovážili si výrobňu aj nové food trucky. Andrej však aj napriek pandémii priznal, že ho vždy lákalo otvorenie kamennej prevádzky. Jeho vízia sa teraz stala skutočnosťou, spolu s biznis partnermi z MMG Barbers predstavili bistro spojené s barbershopom, ktorého názov je Remeslo a nájdeš ho na Laurinskej 8.

Remeslo na Laurinskej

Svoj deň tak môžeš začať nielen fresh cutom, ale aj čerstvým croissantom a kávou od Best Coffee. Táto pražiareň sa môže za rok 2021 pochváliť tržbami na úrovni takmer 150-tisíc eur, ukazujú to dáta portálu Finstat.

„V Trnavskom kraji vychýrený burger sa nám konečne podarilo dostať do Bratislavy, na čo sme skutočne hrdí. Ikonické burgre, sendviče, šaláty či Bao perfektne dopĺňajú našu víziu o tom, ako má prepojenie barbershopu, kvalitného vína a gastra vyzerať. Je lepšie raz ochutnať, ako stokrát počuť. Zastavte sa u nás,“ odkazujú zakladatelia.

Jedinečné prepojenie tých najlepších vo svojom odbore.

Prečo názov Remeslo? Remeslo je z historického významu ručne vykonávaná činnosť, ktorá vyžaduje odbornosť dosiahnutú vzdelaním a praxou. Remeslá náš život sprevádzajú a skvalitňujú už od nepamäti. Výrobky a služby vytvárané remeselníkmi sú na rozdiel od veľkovýroby limitované a ich kvalita vo svete nestráca svoju hodnotu, práve naopak.

IMG_6175
zdroj: Startitup

Koncept Remeslo má slúžiť ako manifestácia toho najlepšieho a najvzácnejšieho, čo zakladateľom dali roky praxe a skúseností v jednotlivých oblastiach, ktoré sa rozhodli spojiť do jedného celku.

Tento článok je dostupný členom Startitup PREMIUM

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá