Milan Dubec skončí ako CEO slovenského Ringier Axel Springer

Milan Dubec skončí ako CEO slovenského Ringier Axel Springer

Od 1. septembra 2019 preberú riadenie Ringier Axel Springer SK dvaja súčasní členovia predstavenstva spoločnosti. Michal Maruška sa stane novým Chief Operations Officer (COO) a Peter Hollý bude naďalej zastávať pozíciu Chief Financial Officer (CFO). Vydavateľstvo budú riadiť spoločne, informovali dnes Aktuality.sk. Dubec o tejto novinke informoval aj na svojom súkromnom profile na Facebooku.

Doterajší CEO spoločnosti Milan Dubec sa rozhodol odstúpiť a zostane akcionárom spoločnosti. „Bola to úžasná jazda a chcem sa poďakovať každému, kto bol jej súčasťou. Vybudovali sme výnimočné produkty a skvelú firmu, o ktorej som pred vyše dvadsiatimi rokmi len sníval,“ uviedol Milan Dubec, CEO Ringier Axel Springer SK.

zdroj: ringieraxelspringer.sk/Unsplash

Z aktívneho riadenia spoločnosti sa rozhodol odísť po 22 rokoch od založenia Azet.sk a úspešného budovania a riadenia najväčšieho digitálneho vydavateľstva Ringier Axel Springer na Slovensku.

„Stále ostávam súčasťou tohto sna, aj keď už len ako akcionár. Som rád, že za tie roky vyrástli vo firme šikovní manažéri, ktorým môžem riadenie firmy prenechať. Michal Maruška aj Peter Hollý majú moju plnú dôveru a zabezpečia kontinuitu našich hodnôt a pozícií na trhu. Pre mňa nastal čas trocha si oddýchnuť, stráviť viac času s rodinou a priateľmi, ako aj porozmýšľať nad novými výzvami v mojom živote,” doplnil Dubec.

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá