Podnikateľský akcelerátor má ambíciu spájať startupy a pomáhať im

Podnikateľský akcelerátor má ambíciu spájať startupy a pomáhať im

Na Slovensku je veľa startupových projektov a často sú rozdrobené. Podnikateľský akcelerátor PERRY TALENTS vznikol s cieľom pomáhať a podporovať ambiciózne startupy. Uviedli to v utorok na stretnutí s médiami jeho zakladatelia.

Podľa ich slov akcelerátor začal minulý rok tzv. pilotným ročníkom, do ktorého sa aktívne zapojili prvé vybrané startupy. V septembri sa začína prvý ročník, ktorý prinesie viacero noviniek a hlavne viac projektov. Náborová kampaň na získanie zaujímavých a perspektívnych startupov sa spustila začiatkom júla.

Podnikateľský akcelerátor ponúka svoj program startupom na deväť mesiacov. Počas tohto obdobia majú možnosť získavať profesijné znalosti na viacerých workshopoch zameraných na rôzne oblasti nevyhnutné pre úspech v podnikaní, ako je napríklad rozvoj biznisu, leadership, marketing, negociácie, expanzia a iné. Sú pre nich organizované aj networkingy, komunitné či progresové stretnutia.

„Za veľmi dôležitý benefit považujeme individuálne konzultácie pre všetky startupy. To znamená, že každý startup má svojho mentora a niekoľkých lektorov, ktorí sa snažia pracovať tak, aby sa startup posunul čo najďalej,“ zdôraznil jeden zo spoluzakladateľov Andrej Krúpa.

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá