Už zajtra prichádza do kín film režiséra Mira Drobného – Kto je ďalší?

Už zajtra prichádza do kín film režiséra Mira Drobného – Kto je ďalší?

Vladimír Makhorov, Vitalij Raskalov a Angela Nikolau riskovali život vo filme Kto je ďalší? Britský spovák Liam Adams predstavuje titulnú skladbu k príbehu.

Dnes sa koná predpremiéra filmu, ktorú zastrešuje distribučná spoločnosť Bontonfilm. Bude o 19.00 v OC Borymall v Bratislave.

Poznáte to. Ešte ani nemáte poriadne rozlepené oči, už pevne stískate v rukách telefón a scrollujete sociálne siete, aby vám náhodou niečo neušlo. Na obede s kolegami namiesto hladenia do taniera, hladíte do telefónu. Ak chcete frajerovi povedať, že vám chýba, pošlete mu srdiečko. Večer, keď sa uložíte do postele, držíte v rukách telefón.

Digitálna doba je fascinujúca. Bez internetu by náš život vyzeral neplnohodnotne, píše tlačová správa.

Film Kto je ďalší?  otvára témy nebezpečných nástrah internetu. Toho skvelého internetu, ktorý dokáže byť poriadne nebezpečný. Viete, čo všetko sú ľudia schopní spraviť pre zvýšenie sledovanosti, odbery a lajky? Čokoľvek. Dokonca aj riskovať vlastný život.

Vo filme hrajú známi ruskí rooftopperi Vadim Makhorov, Vitalij Raskalov a populárna modelka Angela Nikolau. Všetkých troch spája láska k výškam, adrenalínu a lajkom. Lozia po vysokých budovách sveta s cieľom získať čo najatraktívnejší záber a samozrejme, poriadne namakané selfie.

Vo filme lezú všetci traja na vežu atómovej elektrárne. Bez istenia. Všetci traja preto podpísali notársku zápisnicu, že štáb nenesie zodpovednosť za ich ujmu na zdraví. Ak sa teda bojíte výšok je možné, že sa vám bude v kine točiť hlava. K príbehu o nebezpečnom naháňaní sa za peknofotkami a adrenalínom, naspieval titulnú skladbu Britský spevák Liam Adams a nesie názov Don’t let me fall.

 

 

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá