V Nitre vznikne nové komunitné bývanie

V Nitre vznikne nové komunitné bývanie

Jedenásť vila domov so 77 bytmi vyrastie v Nitre v blízkosti historického kaštieľa s anglickým parkom a športovo-rekreačným areálom, projekt nesie názov Kynek. Na výstavbe sa podieľa Realitný fond NÁŠ PRVÝ REALITNÝ o.p.f. – PRVÁ PENZIJNÁ SPRÁVCOVSKÁ SPOLOČNOSŤ POŠTOVEJ BANKY správ. spol., a.s. a developerská spoločnosť J&T Real Estate (JTRE). JTRE o tom dnes informovala vo svojej tlačovej správe.

Byty budú mať dve až štyri izby a tie na prízemí čaká aj vlastná predzáhradka. Horné priestory budú mať zase k dispozícii balkón či terasu. Súčasťou budú osobné výťahy a strážený vstup do domu, byty budú vybudované tak, aby dokázali, čo najviac šetriť energie. „Projekt Kynek Rezidencie sme koncipovali tak, aby zabezpečil dostatok verejného priestoru na komunitný život a zároveň dostatok súkromia. Umiestnenie v lokalite so zástavbou rodinných domov s dobrým spojením do centra spája výhody vidieka a života v meste. Kynek je ideálnou voľbou pre mladé rodiny, ktoré chcú čo najviac času tráviť spolu, rovnako pre viacgeneračné bývanie,“ vysvetľuje výkonný riaditeľ JTRE Pavel Pelikán v tlačovej správe.

Výstavba komplexu vila domov sa začne ešte toto leto a predpokladaný termín jej ukončenia je rok 2020. Rozloha bude 1,4 hektára a celkovo tu pribudne 11 vila domov. Ceny začínajú od 92 160 eur s DPH.

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá