25 tisíc eur sme minuli rýchlo a dúfali, že to dobre dopadne. V hlave sme mali len 2 veci

play icon

V tomto podcaste sa rozprávame s jedným zo spolumajteľov úspešnej siete reštaurácií EDO-KIN , ktorá sa špecializuje na sushi a ázijsku kuchyňu. Karol prezradil, že mať sushi sieť nebolo jeho snom, no išlo o niečo iné. Dozvieš sa, aké sú 2 piliere biznisu a koľko mali na začiatku Karol a Michal peňazí a že až tak dopredu neplánovali. Vďaka čomu sa im podarilo vybudovať zdravú a finančne stabilnú gastro sieť. Kedy rozvíjať svoj biznis a aká je zdravá návratnosť investície? To všetko a viac prezradil Karol Gálik. Príjemné počúvanie.

 

Spotify: https://open.spotify.com/show/0e0qCVu…

iTunes: https://itunes.apple.com/us/podcast/s…