Foodbloger ČOJE: Slovenským národným jedlom sú vyprážaný syr a pizza, nie halušky

Hosťom podcastu je foodbloger ČoJe alias Daniel Feranec, ktorý je známym gurmánom a ochutnávačom najmä bratislavskej gastro scény. Ktoré sú tie najlepšie prevádzky, ktoré v hlavnom meste nájdeš? Prezradil aj pár tipov z iných kútov Slovenska.

Čo je podľa Daniela slovenské národné jedlo? Bryndzové halušky to vraj dávno nie sú. Zvláštne chute objavoval už v mladosti, čo dosvedčí zvláštny recept na kuracie pečienky. Ak si odvážny, sprav si ho aj ty :D. Č

o jedlo pre známeho foodblogera znamená a ako napreduje slovenská kuchyňa? Dajú sa v nej nájsť nové chute a synergie? Prečo vzniká a zaniká toľko food projektov a čo je v gastro marketingu podľa Daniela najdôležitejšie?

Tento podcast ti prináša tipli.sk. Ak chceš získať svoje peniaze z nákupu späť a si zo Slovenska, klikni SEM a ak si z Českej republiky, klikne SEM.