Pod Karpatmi vytvoril kúsok Talianska: Cesto na pizzu kysne 48 hodín. V Bratislave sme boli otrokmi obrovského nájomného.
Dozvedieť sa viac
Keď vkročíš do La Taverna di Manu – modrého rodinného domu v tichej časti mesta, máš pocit, že si sa ocitol priamo v srdci Talianska.
Dozvedieť sa viac
Autentická atmosféra, vôňa čerstvo upečených pízz a prístup majiteľa ti dávajú pocítiť, že si vítaný. Táto malá reštaurácia v Pezinku nie je len o jedle, ale predovšetkým o vášni a autentickom prístupe.
Dozvedieť sa viac
Nápad otvoriť La Taverna di Manu vznikol z túžby premeniť kvalitné suroviny na chutné jedlá a vychutnávať si radosť z varenia.
Dozvedieť sa viac
Viac sa dočítaš na našom webe Startitup.sk.
Dozvedieť sa viac