MeasureCamp Bratislava II

18199552_478038602528310_4695252860568145014_n
Popis udalosti

Don’t miss your chance to dig into the world of digital analytics! MeasureCamp Bratislava will be held on Saturday 17th of June at FIIT Slovak Technical University in Bratislava. Find out what’s new in the world of digital analytics, let’s discuss common problems, best practices and particularly get to know many interesting people working in this field.

Take part in the world renowned MeasureCamp unconference format and arm yourself with knowledge and inspiration that would allow you to get ahead in your analytics career, or feel free to participate and share your knowledge with others.

The conference is held regularly held in cities like London, Paris or Prague and this will be our second time to host it in Slovakia, Bratislava.

Participation is FREE (but a registration is required) and all costs are covered by our sponsors: Exponea, ESET, Piano, Kiwi·com and AdBOOST

Come and share your experience and problems with world class analysts.

—————————
Nezmeškaj šancu ponoriť sa do sveta digitálnej analytiky! MeasureCamp Bratislava sa bude konať v sobotu 17. júna na FIIT. Príď sa dozvedieť, čo je nové vo svete digitálnej analytiky, zapojiť sa do diskusie o analytických problémoch, a hlavne spoznať veľa zaujímavých ľudí, pracujúcich v tejto oblasti.

V rámci celosvetovo známeho formátu ne-konferencií MeasureCamp sa môžeš vyzbrojiť vedomosťami, ktoré uplatníš v tvojej analytickej kariére, alebo môžeš zdieľať svoje vedomosti s ostatnými.

Konferencia sa pravidelne koná v mestách ako je Londýn, Paríž či Praha a tento rok druhý krát aj na Slovensku, v Bratislave.

Účastníci majú vstup zadarmo (je však potrebná registácia vopred), všetky náklady sú hradené zo sponzorských darov spoločností: Exponea, ESET, Piano, Kiwi·com a AdBOOST

Príďte a podeľte sa so svojimi skúsenosťami aj problémami so svetovými analytikmi.