Ako vybudovať biznis, ktorý ťa bude baviť

finalfinal4
Popis udalosti

Téma panelovej diskusie je: Ako vybudovať biznis, ktorý ťa bude baviť. Prečo práve táto téma? Lebo sme presvedčení o tom, že je dôležité robiť to, čo človeka napĺňa. A ak to tak nie je, treba to zmeniť. :) Naši hostia ti povedia, čo robia a ako sa im podarilo nájsť prácu, ktorá ich navyše baví. A koho sme pre teba vybrali?

Prvým hosťom je Barbora Szalai, ktorá si založila Koun. Jej zmrzlinový sen si plní v Bratislave, kde otvorila jednu z najvychytenejších zmrzlinárni na Slovensku.

Druhým hosťom je Dominik Hopjak z Crossfit Bratislava, ktorý založil najpopulárnejšiu a najznámejšiu sieť gymov na Slovensku a robí na 100 % to, čo ho baví.

O Lujze Bubánovej, ktorá je naším ďalším hosťom, si už určite počul. Jespoluzakladateľkou služby Divano, ktorej sa podarilo úspešne expandovať do sveta. Jej najnovším počinom je však YouFirst, umelá inteligencia pre influencerov na Youtube.

Posledným hosťom je Adrián zo Zelenej pošty. Tento projekt môžeme nazvať aj pošta 21. storočia. Vďaka Zelenej pošte vyriešiš svoje zásielky v pohode elektronicky aj z pohodlia domova.

Určite sa príď pozrieť. Okrem super diskusie si môžeš s nami potom pokecať a dať pivo/víno. :)

Panelovú diskusiu bude moderovať Dominika Hyriaková

A teraz si choď uchmatnúť lístok: https://www.eventbrite.co.uk/e/ako-vybudovat-biznis-ktory-ta-bude-bavit-tickets-35404863901