Kramáre Burgers zatvoria veľkolepo. Vyhlasujú burgrový maratón
- Dnes o 22:00 to vypukne
- Kramáre Burgers ohlásili „zatváračku" spojenú s 24 hodinovým maratónom v príprave obľúbených burgrov
- Tak neváhaj a choď si ich dať aj ty
- Dnes o 22:00 to vypukne
- Kramáre Burgers ohlásili „zatváračku" spojenú s 24 hodinovým maratónom v príprave obľúbených burgrov
- Tak neváhaj a choď si ich dať aj ty
Bratislavský „burgrový kráľ“ Juraj Oravec opäť prekvapuje. Alebo možno aj nie, pretože od neho sa dá čakať naozaj všeličo. Tentokrát sa rozhodol, že sa pustí do vôbec prvého 24 hodinového maratónu v príprave burgrov na Slovensku.
Možno si už na Facebooku Kramáre Burgers zachytil správu o chystanej zatváračke legendárnej burgrárne. Tá sa mala konať už túto stredu. Juraj si však neuvedomil, že svoj veľký deň naplánoval na štátny sviatok. Ako sám priznáva, nakoľko do klasickej práce príliš nechodí, v štátnych sviatkoch nemá dobrý prehľad a rozlišuje len Vianoce a sviatok Sv. Valentína.
Na svojej fanpage však oznámil nový dátum, kedy jeho burgráreň oficiálne zatvorí svoje dvere. Bonusom bude možnosť kúpiť si poctivý burger od dnes 22. hodiny až do zajtra 31.8 taktiež do 22. hodiny.
Juraj taktiež sľúbil, že ten kto od neho v piatok dostane posledný burger, získa vodku a jazdu v limuzíne naprieč Bratislavou. Nemusíš sa však báť, že by si celkom prišiel o pôžitok z Jurajových burgrov. Síce sa končí jeho éra na kramároch, no už budúci týždeň sa chystá kúpiť nový foodtruck. Vznikne tak nová tratória, v ktorej si budeš môcť dať obľúbený street food.
Príbeh Kramáre Burgers
Juraj Oravec je hrdý Kramárčan, ktorý začal svoj streetfoodový biznis inak, ako väčšina jeho konkurentov. Ako? Úplne od podlahy. Predtým, ako si konečne splnil svoj sen a otvoril Kramáre Burgers pred nemocnicou, musel dokonca pár mesiacov prespávať v novinovom stánku. O to väčšiu radosť a srdce však vložil do svojich prvých burgrov a robí to tak dodnes. Aj preto ich milujú nielen Bratislavčania, ale poznajú ich aj v ďalekých kútoch Slovenska.
Juraj má o živote jasné predstavy a ide si priamočiaro svojou cestou. Zrejme najlepšie ho charakterizuje jeho často používané motto „Stay true“, ktorý sa odráža aj v jeho burgroch. Snaží sa používať čo najkvalitnejšie suroviny, ktoré sú čerstvé každý deň a burgre robí tak, aby chutili jemu samotnému. Jeho stánok sa stal populárnym najmä vďaka freestyle otváracím hodinám a burgrom týždňa, o ktorých vždy informoval na Facebooku.