Kaufland stavil v hokejovej kampani opäť na Starostu

Kaufland stavil v hokejovej kampani opäť na Starostu

Tento rok sa Majstrovstvá sveta v hokeji konajú opäť na Slovensku a Kaufland sa stal ich oficiálnym partnerom. Tvárou hokejových spotov sa stal opäť dlhoročný slovenský reprezentant Tomáš Starosta.

Hokejistu Kaufland využil už v minuloročnej kampani, keď sa zapísal do pamäti televíznych divákov svojimi hláškami o jedle „Mmm, dal by som si,“ alebo „Mmmm, fajný kotlíkový.“ Výrazy zo spotov dokonca tak zľudoveli, že ich fanúšikovia začali používať v bežnej komunikácii. Tento úspech sa odrazil aj na spontánnej znalosti reklamy, ktorá počas majstrovstiev vystrelila vysoko nad konkurenciu.

Aj tento rok sa budú môcť fanúšikovia hokeja pobaviť na Tomášovom úprimnom hereckom talente. Diváci sa môžu tešiť na nové situácie, ktoré vyplynuli z reálnych reakcií fanúšikov a prirodzene nadväzujú na minuloročné spoty.

Popri Starostovi sa v hokejových spotoch objavia aj ďalší hokejisti: Michal Valent, Lukáš Bohunický, Peter Fruhauf, Marek Slovák, Karol Korím, Filip Kundrát a Jano Zlocha. Diváci počas MS v hokeji uvidia nový 30-sekundový kampaňový spot a tri 10-sekundové sponzorské odkazy. Natáčanie prebiehalo na zimnom štadióne v rakúskom mestečku Bruck an der Leitha.

Kreatívna agentúra pripravila pre Kaufland aj dizajn fanúšikovskej zóny MS. Okrem rôznych aktivácii fanúšikov si budú môcť okoloidúci vyskúšať špeciálne vytvorenú hru vo virtuálnej realite. V hre sa na chvíľu stanú brankárom a zistia, aké to je byť pod paľbou zrýchľujúcich sa striel. Kaufland navyše pripravil 360-stupňové videá zo zákulisia prípravy našich hokejových reprezentantov, ktoré budú môcť fanúšikovia sledovať na vlastných telefónoch pomocou špeciálnych 3D okuliarov.

Ako doplnok kampane Kaufland pre svojich fanúšikov pripravil aj exkluzívny hokejový merchandising. Hokejoví nadšenci ho nájdu vo fanzóne Kauflandu. Merchandising prepája hravým spôsobom rôzne hokejové fanúšikovské predmety a čerstvý sortiment Kauflandu.

Hokejovú kampaň pripravila agentúra Respect APP.

Vizitka kampane

Klient: Kaufland Slovenská republika

Agentúra: Respect APP

Creative director: Mario Poór

Art director: Michal Kvasnica, Mykola Kovalenko

Copywriter: Šimon Gál, Matej Sekerka

Account manager: Romana Otočková, Lucia Bocová

Produkcia: Hitchhiker Films

Réžia: Peter Ehrenberger

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá