Prečo stojí kvalitný chlieb 3 eurá a večera 130? Podnikatelia v gastre o súčasnej situácii

play icon

Diskusia: ECK, Bloom Bakery, Ráno

ČLÁNOK POKRAČUJE POD REKLAMOU

V špeciálnej epizóde Let’s Talk Business sme sa presunuli priamo na podujatie Two Coffee Champs, kde sme sa rozprávali s tromi výnimočnými hosťami – majiteľmi úspešných bratislavských prevádzok ECK, Bloom Bakery a Ráno.

Ako dnes vyzerá realita v gastrosektore? Čo odlišuje kvalitné podniky od tých, ktoré nedokážu prežiť? A ako si vybudovať stabilnú značku v konkurenčnom prostredí? Inšpiratívna diskusia o biznise, výzvach aj každodennej realite gastropodnikania, práve v novej epizóde.

 

Pre viac rozhovorov o biznise a podnikaní sleduj Let’s Talk Business.

Po odomknutí uvidíš:

  • Celé PREMIUM video s majiteľmi úspešných bratislavských prevádzok ECK, Bloom Bakery a Ráno