Strýc Food: Na kopaniciach ožívajú staré chute, jahňacina patrí k pokladom regiónu
Ako to vyzerá v nemocniciach na covidovom oddelení práve teraz, načo sa pripravujú a ako vníma nedostatok zdravotníkov na Slovensku? Pozri si najnovší rozhovor s lekárom a podcasterom z podcastu Doktor má Filipa, doktorom Jozefom Fatrsíkom.
Na urgentne majú vďaka novému variantu omikron dvojnásobok pacientov, tvrdí Fatrsík. „Robím 300 hodín mesačne, za 10 rokov som odrobil niekoho 20.“
Viac sa dozvieš v najnovšej epizóde Startitup Diskusný Klub so Šimonom Žďárským.
Ďakujeme, že čítaš Startitup. V prípade, že máš postreh alebo si našiel v článku chybu, napíš nám na redakcia@startitup.sk.
Zatiaľ nemáš zakúpený žiadny článok
