Strýc Food: V srdci Modry ožívajú staré recepty, stískanica si drží miesto medzi pokladmi regiónu
Strýc Food: Bratislavský kraj
V našej ceste naprieč slovenskými krajmi sa tentokrát zdržíme takmer „za rohom“. Zavítali sme do bratislavského kraja, kde sa v útulnom náručí Malých Karpát ukrýva Mlyn 108 — miesto, ktoré posúva hranice gastronómie a s prehľadom obstojí medzi najlepšími nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí. Spoločne s majiteľmi reštaurácie sme si pripravili modernejšiu verziu tradičného receptu- Scískanice. Filip nás previedol nielen zákutiami samotného mlyna, ale aj k svojej srdcovke: pezinskej cigánskej. Táto lokálna klasika má v sebe nenapodobiteľnú dušu a ak sa ocitneš v tejto oblasti, rozhodne ju nemôžeš obísť. Spoznajte s nami chute Slovenska!
Epizóda relácie vznikla v spolupráci so Slovakia Travel.
V našej ceste naprieč slovenskými krajmi sa tentokrát zdržíme takmer „za rohom“. Zavítali sme do bratislavského kraja, kde sa v útulnom náručí Malých Karpát ukrýva Mlyn 108 — miesto, ktoré posúva hranice gastronómie a s prehľadom obstojí medzi najlepšími nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí. Spoločne s majiteľmi reštaurácie sme si pripravili modernejšiu verziu tradičného receptu- Scískanice. Filip nás previedol nielen zákutiami samotného mlyna, ale aj k svojej srdcovke: pezinskej cigánskej. Táto lokálna klasika má v sebe nenapodobiteľnú dušu a ak sa ocitneš v tejto oblasti, rozhodne ju nemôžeš obísť. Spoznajte s nami chute Slovenska!
Nenechaj si ujsť aj ďalšie epizódy relácie Strýc Food.
Ďakujeme, že čítaš Startitup. V prípade, že máš postreh alebo si našiel v článku chybu, napíš nám na redakcia@startitup.sk.