Už dnes sa najväčšia nemecká MMA organizácia GMC pozrie po prvýkrát za hranice Nemecka

rfa-900×505

Už dnes sa najväčšia nemecká MMA organizácia GMC pozrie po prvýkrát za hranice Nemecka. S touto premiérou bude spojené aj RFA, ktoré na tomto podujatí totižto spolupracuje s nemeckou jednotkou. Na pláne je až 14 elitných súbojov v MMA či v Real Fight.

Vyvrcholenie večera bude v podaní neporazenej nemeckej superhviezdy Michaela Smolika. Ten má za sebou veľmi úspešnú kariéry v kickboxe, o čom svedčia tituly vo WKN či presvedčivý výkon v prestížnej GLORY KICKBOXING organizácii. Čeliť bude skúsenému bojovníkovi z Brazílie, ktorý sa do tohto športu vracia po 4-ročnej pauze.

Hlavný predzápas zaobstará rakúska legenda Dritan Barjamaj a slovenský mutant Štefan Vojčák. Viac ako 30 štartov v MMA a množstvo aj v kickboxe. Skúsenosti budú bez pochýb na strane rakúskeho bojovníka a preto niet pochýb, že pre slovenského súpera bude doposiaľ najväčšia výzva. Štefan, ktorý v troch zápasoch strávil v klietke len 2 minúty a 29 sekúnd, si je tohto faktu vedomý, no o to väčšiu motiváciu bude mať. Spoločne s jeho tímom tak v ťažkej príprave urobili maximum pre výhru. Či to bude stačiť na tak skúseného súpera uvidíme už dnes.

Netreba zabúdať na exkluzívny postojársky zápas Ykosa Ibragimova a Ladislava Krištůfeka, kde to jednoznačne bude lietať od prvých sekúnd. Luboš Lesák sa po MMA zápasoch vracia k postojovému zápasu, kde to medzi profesionálmi ťahá len s jednou jedinou porážkou, jeho skóre je 26-1-1.

Nemecká jednotka GMC v spolupráci s Real Fight Arena už dnes. Sledovať môžete cez platformu www.realsport.tv a čaká na vás až 14 zápasov.

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá