Elektronický ruženec eRosery prichádza na trh spolu s aplikáciou na modlenie

  • Elektronický ruženec vznikol vďaka organizácii The Pope’s Worldwide Prayer Network a spoločnosti GadgeTek Inc.
  • Dostupný je za sumu 99 eur
Ilustračný obrázok (unsplash.com)
Ilustračný obrázok (unsplash.com)
  • Elektronický ruženec vznikol vďaka organizácii The Pope’s Worldwide Prayer Network a spoločnosti GadgeTek Inc.
  • Dostupný je za sumu 99 eur

Náboženstvo nepatrí do histórie a kresťania idú s dobou. Dôkazom toho je aj nový elektronický ruženec, ktorý vznikol vďaka spolupráci organizácie The Pope’s Worldwide Prayer Network (Pápežova celosvetová sieť pre modleniea technologickej spoločnosti GadgeTek Inc. (GTI). O jeho vzniku informovala oficiálna stránka náboženskej organizácie. Nový ruženec má nielen štýlový dizajn a pripomína náramok či smart hodinky, dá sa aj spárovať s mobilným telefónom prostredníctvom aplikácie.

Podľa The Pope’s Worldwide Prayer Network pomôže táto technologická vychytávka hlavne mladým ľuďom, ktorí sa zaujímajú o vieru. Má mať edukačný účel a užívateľov naučí, ako sa správne modliť a používať ruženec. Aplikácia Click to pray obsahuje modlitby a návody k nim, podľa nej potom veriaci používa svoj elektronický ruženec. Všetko funguje jednoducho a intuitívne.

Click To Pray Community, we have very good news to share with you… Today we have launched our smart rosary: "Click To…

Gepostet von Click To Pray am Dienstag, 15. Oktober 2019

Ruženec sa aktivuje kliknutím na kríž, pripojí sa k aplikácii, kde si užívatelia okrem iného môžu pozrieť aj to, za čo sa práve modlí pápež František a pridať sa k nemu. Keď modlitbu dokončia, zaznamenajú ju do apky a pridajú sa k ďalším tisíckam veriacich.

Elektronický ruženec je dostupný aj v online obchodoch, kde si ho môžeš zakúpiť za 99 eur. Apka je celosvetovo dostupná a zatiaľ ju nájdeš v angličtine, taliančine a španielčine. Stiahnuť si ju môžeš pre systém iOS aj Android. Aplikácia vytvára unikátnu komunitu veriacich, prostredníctvom ktorej dokážu zdieľať svoje modlitby.

The Pope’s Worldwide Prayer Network has launched the Click To Pray eRosary to pray for peace in the world. This new…

Gepostet von Click To Pray am Samstag, 19. Oktober 2019

The Pope’s Worldwide Prayer Network združuje kresťanov na internete k modlitbám za globálne problémy.

Podľa stránky sa pápež František aktuálne modlí za Sýriu a za lepšiu budúcnosť pre jej obyvateľov, ako aj mnohých kresťanov žijúcich v krajine. K pápežovi sa pridalo už 3442 kresťanov. Okrem pápeža zverejňujú svoje aktuálne modlitby na sieti ľudia z celého sveta. Používatelia sa potom môžu rozhodnúť, ku ktorej z nich sa pridajú.

Zdroj: Click to pray

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá