Tiffany & Co. predstavil extravagantný adventný kalendár s prekvapením za viac ako 100-tisíc eur

  • Značka Tiffany sa rozhodla povýšiť vianočné sviatky na celkom novú úroveň
  • Vydala adventný kalendár, ktorý obsahuje 12 luxusných kúskov. Tie majú byť výberom toho najlepšieho, čo značka ponúka
  • Kalendár si môžeš kúpiť za 121 tisíc eur, ktorý obsahuje prekvapenie v hodnote 100 600 eur
pixabay
pixabay
  • Značka Tiffany sa rozhodla povýšiť vianočné sviatky na celkom novú úroveň
  • Vydala adventný kalendár, ktorý obsahuje 12 luxusných kúskov. Tie majú byť výberom toho najlepšieho, čo značka ponúka
  • Kalendár si môžeš kúpiť za 121 tisíc eur, ktorý obsahuje prekvapenie v hodnote 100 600 eur

Luxusný advent

Spoločnosť Tiffany & Co. sa rozhodla dať nový význam predvianočnému obdobiu, ktoré sa aj vďaka ich kalendárom stane „more merry then before“. Darčekový katalóg obsahujúci 12 jedinečných a luxusných šperkov, je prvým katalógom takéhoto typu za celých 182 rokov existencie najslávnejšieho klenotníctva sveta. Značka z neho vyrobila len 4 kusy a zakúpiť si ho môžeš za 104 tisíc libier, čo v prepočte predstavuje 121 tisíc eur. Spoločnosť odhalila aj luxusný náhrdelník za 2 milióny.

Today's Top News from the Jewelers Suite: "Tiffany & Co. is selling a $112,000 holiday advent calendar containing 24…

Gepostet von Jewelers Suite am Dienstag, 22. Oktober 2019

Luxusné darčeky, ktoré obsahuje, prezentujú nielen nesmiernu vynaliezavosť, ale aj dedičstvo spoločnosti Tiffany. Tá sa vždy spájala s jedinečným remeselným spracovaním, ktoré nezabudnuteľne odráža kúzlo a tradície šperkárskej značky. V katalógu nájdeš výber toho najlepšieho z vysoko kvalitného dizajnu, ale aj kreativitu, ktorá z daru vytvára umelecké dielo.

 

„Tieto sviatky sme chceli našich zákazníkov prekvapiť niečím špeciálnym. Vznikol unikátny a úplne nový spôsob, ktorý nám umožňuje predstaviť to najlepšie, čo v Tiffany máme,“ vyjadril sa v tlačových materiáloch hlavný umelecký riaditeľ Tiffany&Co Reed Krakoff, a zároveň priznal, že jedinečný adventný kalendár je symbiózou nových dizajnov a kolekcií, ktoré sú stelesnením umenia a remesla. To patrí odjakživa k jadru tejto svetovej značky.

O spoločnosti Tiffany & Co.

V roku 1837 založil Charles Lewis Tiffany svoju spoločnosť, ktorá ma dodnes hlavné sídlo v New Yorku. V kultovom meste Spojených štátov sa z obchodu Tiffany stala čoskoro mekka šperkov a výnimočných drahokamov.

Od toho času sa spoločnosť TIFFANY & CO. stala synonymom elegancie, inovatívneho dizajnu, kvalitného spracovania a tvorivej dokonalosti. V priebehu 20. storočia sa jeho sláva stala celosvetovou najmä vďaka expanzii na európsky trh a filmu Raňajky u Tiffanyho s Audrey Hepburn v hlavnej úlohe.

Dnes má Tiffany&Co. viac ako 14 000 zamestnancov a jeho dcérske spoločnosti navrhujú, vyrábajú a predávajú nielen šperky, ale aj hodinky a luxusné doplnky. Zamestnáva viac ako 5 000 kvalifikovaných šperkárov a zlatníkov, ktorí brúsia diamanty a vyrábajú remeselné šperky s dodržiavaním najvyšších kvalitatívnych štandardov. Spoločnosť prevádzkuje viac ako 300 maloobchodných predajní TIFFANY & CO po celom svete.

Zdroj: TS Tiffany&Co

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá