Novy génius je na svete. Elon Musk privítal na svet ďalšie dieťa

  • Mamička a bábätko sú v poriadku
  • „X AE A-12 Musk,“ odpovedal na otázku, ako sa chlapec volá
Elon musk
Twitter/elon musk
  • Mamička a bábätko sú v poriadku
  • „X AE A-12 Musk,“ odpovedal na otázku, ako sa chlapec volá

Excentrický šéf automobilky Tesla a vesmírnej spoločnosti SpaceX Elon Musk oznámil na Twitteri, že jeho partnerka, speváčka Grimes, porodila ich dieťa. „Mamička a bábätko sú v poriadku,“ napísal podľa agentúry AFP 48-ročný podnikateľ bez ďalších podrobností.

Neskôr ale podľa serveru Business Insider prezradil, že norovodenec je chlapec. „X AE A-12 Musk,“ odpovedal na otázku, ako sa chlapec volá.

Musk, ktorý je známy svojimi neobvyklými vyjadreniami, má na Twitteri viac ako 33 miliónov sledujúcich. Na sociálnej sieti už zverejnil niekoľko fotiek.

AFP pripomenula, že popová speváčka Grimes začiatkom januára zdieľala na Instagrame tri desiatky snímok, ktoré ju zachytávajú so zaguľateným bruškom.

Grimes a Musk sa prvýkrát objavili na verejnosti ako pár na prehliadke v Metropolitnom múzeu v máji 2018, čo prekvapilo ako svet hudby, tak svet podnikania. Teraz 32-ročná kanadská hudobníčka, vlastným menom Claire Boucherová, sa vtedy pochválila náhrdelníkom v tvare loga Tesly.

Musk už bol ženatý s kanadskou spisovateľkou Justine Wilsonovou, ktorá bola jeho láskou na univerzite a s ktorou má päť synov. Neskôr sa dvakrát oženil a dvakrát rozviedol s anglickou herečkou Talulah Rileyovou.

Zdroje: ČTK, businessinsider

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá