Uži si s nimi Halloween. Tu je rebríček 5 najbizarnejších vrážd, aké môžeš v hororoch nájsť

  • Tvojej pozornosti určite neušlo, že dnes je Halloween
  • Ku každému Halloweenu však neodmysliteľne patria horory
halloween horory
Youtube/ Captoshu Ragnarok, screen | Youtube/BrunoMe, screen
  • Tvojej pozornosti určite neušlo, že dnes je Halloween
  • Ku každému Halloweenu však neodmysliteľne patria horory

Tak ako v každom žánri, aj v hororoch nájdeme filmy dobré a filmy zlé. Horory sú ale špecifické tým, že ak sa natočí nejaký zlý, veľmi často plní práve opačný účel – teda nedesí, ale zabáva. Ak sa chceš zabaviť aj ty, tu je zoznam 5 scén, ktoré ťa zaručene rozosmejú. Ide totiž o najbizarnejšie a najhlúpejšie vraždy, aké v hororoch nájdeš. 

#1 Deadly Friend (Smrtiaca priateľka), 1986

Na tento víkend také aktuálne. Hlavnou hrdinkou je totiž Samantha, ktorá bola po smrti oživená pomocou mikročipu. Kvôli nemu sa ale zmenila na nezastaviteľný stroj na zabíjanie, a má neobyčajnú silu. Práve ňou zabije aj istú Elvíru, a to veľmi neštandardným spôsobom. Hlava jej odletí a rozletí sa na márne kúsky po tom, čo jej do nej hodí basketbalovú loptu. Ako popisuje portál Screen Rant, aby bola celá scéna ešte dramatickejšia, po celej miestnosti sa rozletia kravské mozgy, ktoré štáb zabezpečil na túto exkluzívnu scénu. Aby sme ťa ušetrili pozerania celého tohto filmu, celú drámu uvidíš na tomto videu.  

#2 The Cabin in the Woods (Chata v horách),  2012

To, čo znie ako film o nejakej romantickej rodinnej idylke, je v skutočnosti (nie veľmi podarený) mysteriózny horor. Dej bol síce vymyslený dobre, aj niektoré scény sa podarili, no jedna z tých záverečných vonkoncom nie. Long story short, jedna z hlavných hrdiniek stlačí v záverečnej časti gombík, ktorý vypustí každú jednu príšeru, každého zabijaka, záhadného tvora, ducha a akéhokoľvek iného hororového záporáka, na akého si len spomenieš, naraz. Rozpúta sa peklo, a to doslova – peklo v podobe neuveriteľných zvukových a vizuálnych efektov, na ktoré len tak skoro nezabudneš. Nech sa páči. 

Majú naozaj hlbokú pointu. Týchto 7 filmov pochopia len skutočne inteligentní ľudia

#3 Tucker and Dale vs. Evil (Tucker and Dale vs. Zlo), 2010

Ospravedlnením tejto scény je to, že nejde o horor, ale o hororovú komédiu, no je natoľko absurdná, že v tomto absurdnom rebríčku jednoducho musí mať miesto. Niektoré veci jednoducho ďalšie slová nepotrebujú, a táto scéna je jednou z nich. Isté je, že pred štiepačkou dreva budeš mať odteraz oveľa väčší rešpekt. 

#4 Silent Night, Deadly Night 2, 1987

Ospravedlnením vzniku tohto hororu je snáď len to, že svetu priniesol túto legendárnu scénu, na ktorú sa len tak ľahko nezabúda. V tomto prípade ani tak nejde o vraždu samotnú, ale o herecký výkon, ktorý pri nej vrah podal. Svoju obeť totiž zabije pri vynášaní odpadkov, pričom tým najafektovanejším možným spôsobom zvolá Garbage Day!, čo po výstrele vystrieda veľmi bizarný smiech. Nepochopíš, kým neuvidíš. Stojí to zato. 

#5 To najlepšie z najlepšieho, ak by si mal málo

A na záver to najlepšie. Ak by si mal ešte chuť na ďalšie bizarnosti, pri pozeraní tohto videa si prídeš na svoje. Nájdeš v ňom 10 ďalších hlúpych vrážd z hororov, ktoré sú také bizarné, že nebudeš chcieť veriť tomu, že boli naozaj natočené. Želáme ti príjemnú zábavu. 

Zdroj: screenrant.com

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá