5 dôvodov, prečo si prenajať auto od Payless Car Rental Slovensko

3008-1-1-1090×610
United Rental Group s.r.o.

Od bezstarostného prenájmu vozidla s výnimočnou výbavou vás delí iba niekoľko klikov na stránke www.paylesscar.sk

Prenájmom vozidla od Payless Car Rental  Slovensko získavate prémiovú službu, ktorá splní všetky vaše očakávania od moderných produktov autopožičovne. Neustále rozširujeme náš vozový park o celkom nové osobné, aj úžitkové vozidlá a rozširujeme takisto portfólio našich služieb s cieľom pokryť potreby našich klientov so stopercentnou úspešnosťou. Vybrali sme pre vás 5 dôvodov, vďaka ktorým bude pre vás Payless Car Rental voľbou číslo 1.

  1. Vozidlá v bezkonkurenčnom stave
  2. Najvýhodnejšie ceny prenájmov
  3. Asistenčné služby v rámci celej EÚ
  4. Okamžitá dostupnosť vozidiel
  5. Všetky dokumenty online na jednom mieste

 

  1. Vozidlá v bezkonkurenčnom stave

Všetky naše vozidlá sú registrované v roku 2021. Sú pravidelne servisované a po každom prenájme prechádzajú kompletnou kontrolou, vyčistením a dezinfekciou. Na prenájom tak dostanete auto, ktoré je stále v záruke a v stopercentnom technickom stave, doplna dotankované a už pri prvom usadnutí za jeho volant pocítite tú príjemnú vôňu novoty. Vďaka nadštandardnej výbave každého modelu vám naše autá poskytnú maximálny komfort, bezpečnosť a istotu.

 

  1. Najvýhodnejšie ceny prenájmov

Payless Car Rental Slovensko sme pripravení vám poskytnúť zážitok z prenájmu vozidla kedykoľvek to potrebujete. Napriek tomu sme ceny jednotlivých produktov nastavili tak, aby spĺňali aj tie najnáročnejšie požiadavky našich klientov na pomer ceny a kvality. Prinášame tým možnosť prenájmu automobilov širokým masám a využitie našich služieb je dostupné aj študentom, či viacdetnej rodine.

 

  1. Asistenčné služby v rámci celej EÚ

Či už sa s našimi vozidlami vyberiete na cestu v rámci mesta, alebo na druhý koniec Európy, vždy jazdíte s istotou, že do svojho cieľa dorazíte. Ku každému prenájmu získavate možnosť využiť asistenčnú službu vzťahujúcu sa na celé územie EÚ. V prípade defektu, nehody, či poruchy na vozidle si tak nemusíte robiť zbytočné starosti a všetko vybavíte jedným telefonátom.

 

  1. Okamžitá dostupnosť vozidiel

Flotila našich vozidiel je dimenzovaná tak, aby sme vám vedeli poskytnúť voľné vozidlá vždy keď to potrebujete. Pre urýchlenie celého procesu si môžete rezerváciu prenájmu vytvoriť kedykoľvek online na našej stránke s okamžitým potvrdením a vozidlo si následne vyzdvihnúť kedykoľvek v rámci otváracích hodín.

 

  1. Všetky dokumenty online na jednom mieste

Keďže nám záleží na ekologickom dopade nášho podnikania, rozhodli sme sa preniesť všetku dokumentáciu do digitálneho prostredia. Okrem toho že tým ušetríme stovky balíkov kancelárskeho papiera ročne, šetríme tým aj váš čas. Zmluvu o prenájme a s ňou súvisiace dokumenty podpíšete na našej pobočke elektronicky prostredníctvom tabletu a všetky dokumenty vám budú automaticky odoslané do vašej emailovej schránky.

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá