Turecko v Piešťanoch: Slovenský hotel prešiel veľkými zmenami, v kúpeľoch ponúknu exotickú all inclusive dovolenku

  • Aj na Slovensku sa dá prežiť skvelý all inclusive pobyt spolu s rodinou
  • Splendid Health Spa Hotel v Piešťanoch ponúka okrem zábavných aktivít a bazénov aj množstvo jedla po celý deň
  • Vďaka bohatej histórii miesta a termálnemu prameňu je navyše dostupných aj veľa relaxačných a liečivých procedúr
piestany splendid ilustrak
Hotel Splendid a Kúpele Piešťany
  • Aj na Slovensku sa dá prežiť skvelý all inclusive pobyt spolu s rodinou
  • Splendid Health Spa Hotel v Piešťanoch ponúka okrem zábavných aktivít a bazénov aj množstvo jedla po celý deň
  • Vďaka bohatej histórii miesta a termálnemu prameňu je navyše dostupných aj veľa relaxačných a liečivých procedúr

Deti treba zabaviť, ale rodičom sa nechce chodiť po atrakciách, radšej by relaxovali. Práve preto si veľa rodín vyberá all inclusive dovolenku v rezortoch, kde je o deti postarané a oni si môžu užívať pobyt na slnku či wellness. Človek sa z rezortu nemusí ani pohnúť.

A presne takýto je aj Splendid Health Spa Hotel v Piešťanoch, ktorý úspešne láka návštevníkov na all inclusive dovolenku presne ako v rezorte už druhý rok po sebe.

Tri dovolenky v jednom – zábava, procedúry a čas strávený s rodinou

Keď sa pri stále sa meniacich opatreniach nevie, či po príchode z dovolenky v zahraničí nebudeš musieť zostať v karanténe, je pobyt na Slovensku správnou voľbou. Pre tých, ktorým sa cnie za výhodami zahraničných rezortov, existuje alternatíva aj tu na Slovensku.

Populárny piešťanský Kúpeľný ostrov s vychýrenými liečivými prameňmi otvára svoje brány aj pre rodiny. Vďaka all inclusive pobytom, ktoré ponúka Splendid Health Spa Hotel, kúpele búrajú predsudky, že sú určené len pre seniorov.

zdroj: Hotel Splendid – Pohľad na vonkajší bazén hotela.

Tento koncept je vytvorený pre mladé rodiny a prevádzkovateľ kúpeľov v Piešťanoch sa z neho rozhodol urobiť tradíciu. Splendid Health Spa Hotel je pre všetkých, ktorí milujú slnko, vodu, pláž a dobré jedlo.

Zároveň je priamo prepojený s moderným strediskom Balnea Health Spa, v ktorom si dospelí môžu dopriať skutočný relax v podobe relaxačných a liečebných procedúr.

zdroj: Hotel Splendid – Pri bazéne nechýbajú ani pohodlné lehátka s výhľadom na palmu.

Koncept all inclusive rodinnej dovolenky je určený pre všetkých, ktorí sa doteraz báli ísť do wellness hotelov s deťmi, aby unikli pred nevrlými pohľadmi ostatných hostí. Naopak, na piešťanskom Kúpeľnom ostrove sú deti viac než vítané.

Samozrejme, oproti zahraničnej dovolenke láka návštevníkov aj výhodná cena, ktorá sa so zahraničnými sumami nedá porovnať.

Čo ponúka Hotel Spledid:

  • 5 reštaurácií
  • aktivity a animátorov pre deti
  • vonkajšie aj vnútorné bazény
  • viac ako 60 liečebných procedúr
  • liečivú termálnu vodu
  • fitness
  • mini golf
  • vláčik

Plná penzia znamená jedlo a pitie po celý deň

All inclusive v tomto hoteli naozaj znamená nepretržité občerstvenie. Okrem raňajok, hlavného jedla a večere si hostia môžu pochutnať aj na mnohých iných pokrmoch, vonku, aj pri vode.

Ponuka jedál a nápojov počas pobytu:

  • 7:00-10:00 raňajky formou bufetu
  • 10:00-12:00 raňajky plus: káva, čaj, pečivo, jogurt, ovocie
  • 12:00-14:00 obed formou bufetu: polievky, šaláty, zelenina, cestoviny, mäsové koláče, ovocie + detské jedlá na bufetovom stole
  • 15:00-17:00 snack bar: zákusky, zmrzlina, káva, čaj, ovocie a teplé občerstvenie (hamburger, pizza, sendvič, hranolky a pod.)
  • 18:00-20:30 večera formou bufetu
  • 10:00-20:30 nealkoholické nápoje: minerálna voda, ovocné a zeleninové šťavy, čaj, káva
  • 11:00-20:30 čapované víno a pivo

Kým dospelí relaxujú, deti sa bavia

Deti si počas pobytu môžu užiť zábavu s animátormi, ktorí sa postarajú o program plný aktivít. Tie ich do večera zaručene unavia. Počas celého pobytu je pre deti k dispozícii plne vybavená herňa a možnosť povoziť sa po Kúpeľnom ostrove vláčikom.

zdroj: Hotel Splendid – Cesta vláčikom po ostrove.

Rodičia zatiaľ môžu len tak relaxovať, alebo absolvovať ktorúkoľvek z viac ako 60 liečebných procedúr v Balnea Health Spa, ktoré je chodbou prepojené priamo s hotelom.

Medzi najobľúbenejšie procedúry patria bahenné zábaly, kúpanie sa v termálnej vode či rôzne masáže. V rámci all inclusive liečebného kúpeľného pobytu v hoteli Splendid je jedna procedúra za každú noc zahrnutá v cene pobytu. 

zdroj: Kúpele Piešťany – Aj horúci liečivý kúpeľ niekedy stačí na odreagovanie sa.

Okrem oddelených aktivít ponúka hotel aj spoločné rodinné zážitky – napríklad pri bazéne, pri mini golfe či pri prechádzke po parkoch.

All inclusive pobyt v Hoteli Splendid zahŕňa všetko, čo človek počas dovolenky potrebuje

Návštevníci si môžu vybrať z dvoch typov pobytov podľa preferencií:

zdroj: Hotel Splendid – Podrobnosti ponuky jednotlivých pobytov.

Jediné, čo pobytu chýba, je more. Pravdou však je, že väčšina hostí v rezortoch preferuje bazén a do mora chodí menej často, preto je tento rezortový pobyt doma na Slovensku stále konkurencieschopný aj voči tým zahraničným.

Viac informácií o konkrétnych procedúrach a termínoch sa záujemcovia dozvedia priamo na stránke hotela, stačí si vybrať All inclusive pobyt alebo All inclusive kúpeľný pobyt.

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá