Kontroverzná teória slovenského ufológa: Mimozemšťania žijú s nami na Zemi už stáročia. Sú to naši stvoritelia

  • Ufológ Miroslav Karlík roky skúma svet mimo našej dimenzie
  • Jeho kontroverzná teória hovorí o tom, že mimozemšťania žijú medzi nami aj pod nami
miroslav karlík a mimozemšťan
Miroslav Karlík je predsedom Ufo klubu Trnava, Archív Miroslav Karlík, Unsplash/Stephen Leonardi
  • Ufológ Miroslav Karlík roky skúma svet mimo našej dimenzie
  • Jeho kontroverzná teória hovorí o tom, že mimozemšťania žijú medzi nami aj pod nami

Ufológ Miroslav Karlík tvrdí, že na Zemi existujú indície o existencii mimozemských civilizácií, vrátane obrovských stavieb a originálnych vynálezov, ktoré boli podľa neho vytvorené pomocou mimozemských bytostí. Opisuje pozorované objekty a stretnutia s UFO na celom svete.

Tvrdí, že kritici sú zatrpknutí a nechcú prijať možnosť, že Zem nie je jediný obývaný svet vo vesmíre. Miroslav Karlík je autorom knihy Ufo na Slovensku a predsedom UFO Klubu Trnava, ktorý spolupracuje s ufo klubmi aj z iných európskych krajín. 

Už v minulosti portál Fontech zverejnil rozhovor s Vladimírom Šiškom, ufológom z Českej republiky. Ten pomerne pragmaticky objasnil, že UFO sú neidentifikovateľné lietajúce objekty.

„Podľa našich skúseností existuje až možných 64 vysvetlení UFO. To sa, samozrejme, týka skúmaných a objasnených prípadov. Najčastejšie sú asi známe lampióny šťastia, diskotékové svetlá, neobvykle osvetlené lietadla alebo vrtuľníky. Potom sú ale prípady, ktoré nie je možné objasniť s našimi prostriedkami. Tu musíme zabrúsiť do oblasti hypotéz a špekulácií,“ povedal vtedy v rozhovore. 

Miroslav Karlík je presvedčený, že stretnutie s mimozemšťanmi je v ich réžii a vyberajú si kontakt s jednoduchšími ľuďmi, často mimo mestských centier a oficiálnych vedeckých inštitúcií. Upozorňuje na skupiny, ktoré zamestnávajú ľudí elektronickými zariadeniami a hrami s cieľom odvrátiť výskumníkov od reality.

  • Čo podľa neho nasvedčuje tomu, že mimozemšťania existujú?
  • Aké hmotné dôkazy ich existencie sa na Zemi podľa Karlíka nachádzajú?
  • Ako Miroslav Karlík definuje mimozemský život?
  • Čo si myslí o kritike a spochybňovaní života vo vesmíre?

Aké dôkazy alebo argumenty podľa vás podporujú existenciu inteligentného mimozemského života? 

Jednoznačne to sú odkazy z archeoastronautiky a z dávnej minulosti, kde boli pomocou týchto bytostí vytvorené obrovské stavby a originálne vynálezy. Sú to pokrokové veci, ktoré ľudstvo dostalo do daru, alebo ako hovoria už Egypťania – od Bohov. Domorodé národy a staroveké civilizácie dostávali unikátne informácie a mali preto obrovské znalosti z astronómie, aj z architektúry.

Dokázali postaviť pyramídu a iné obrovské pevnosti, ktoré dodnes stoja. To všetko sú také indície o tom, že tí „Bohovia“ prichádzali zhora a pristávali na Zemi. Učili ľudí, či už Sumérov alebo Mayov, ak sa pozrieme na slávny kalendár alebo všetky tie ostatné veci, čo sú s tým spojené. 

Ako definujete inteligentný mimozemský život? 

Podľa mojich osobných zistení, hovorím, všetko sú moje osobné uzávery a poznania, je to tým, že sú ďaleko, veľmi ďaleko od nás. Sú technicky vyvinutejší, majú zariadenia, o ktorých zatiaľ my ešte len snívame, a dokážu sa pohybovať vlastne po celom vesmíre.

Nemajú problémy s nejakou energiou, premiestňujú sa bez nejakých energetických zdrojov či spaľovacích motorov. No a samozrejme, oplývajú ďalšími technickými vymoženosťami v oblasti zvuku či obrazu, nemajú problém monitorovať náš život alebo monitorovať život vo vesmíre.

mimozemšťan
zdroj: UFO Klub Trnava/krisek.poliak

Aké sú niektoré z najpútavejších pozorovaní alebo stretnutí UFO, ktoré považujete za dôkaz? 

No zo sveta je toho veľa, ale v podstate známe sú prípady z Roswellu či Nového Mexika, dokonca teraz v Japonsku priznali, že po celom svete pristávali neidentifikovateľné objekty a kontaktovali sa s niektorými obyvateľmi našej Zeme.

Robili rôzne únosy alebo pitvali náš dobytok, ako keby skúmali, na akom princípe to funguje. To sú všetko tie veci, ktoré sa nachádzajú v zahraničnej literatúre, ale ja osobne sa zaujímam o pozorovania objektov alebo kruhov v obilí na Slovensku.

Máme veľa zaznamenaných pozorovaní od vzniku UFO klubu Trnava v roku 1990, keď sme začali evidovať rôzne pozorovania z celého Slovenska a navštevovali sme lokality s kruhmi v obilí, navštevovali sme ľudí, ktorí nám nahlasovali svoje zážitky. Nie všetko je, samozrejme, ufologické, takých 30 – 40 % boli iba nesprávne identifikované objekty.

Tento článok je dostupný členom Startitup PREMIUM

Zdroj: UFO klub Trnava

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá