Borovičkový bar a goralské halušky. Bratia spod Tatier ti naservírujú tradičné jedlá v modernom šate

  • Marek a Daniel Jakubčákoví sú bratia, ktorí si splnili sen o vlastnej reštaurácii
  • V Starom Smokovci vybudovali podnik, v ktorom ti naservírujú tradičné jedlá v modernom šate
zakladatelia reštaurácie slowenska
Slowenska
  • Marek a Daniel Jakubčákoví sú bratia, ktorí si splnili sen o vlastnej reštaurácii
  • V Starom Smokovci vybudovali podnik, v ktorom ti naservírujú tradičné jedlá v modernom šate

Kvalitných reštaurácií, v ktorých sa pripravuje poctivá slovenská kuchyňa, nikdy nie je dosť. Dvaja bratia, podnikatelia, ktorí vyrastali pod Tatrami, sa rozhodli pridať na zoznam aj tú svoju. V Starom Smokovci vybudovali reštauráciu Slowenská.

Objasňujú, že naša lokálna kuchyňa bola už od malička ich najobľúbenejšou. Ich spoločný sen bol roky jasný – založiť si vlastný podnik, kde budú môcť ľuďom ponúkať jedlo, ktorému neodolá žiaden pravý gurmán.

„Obaja dlhodobo podnikáme, ja v sprostredkovateľskej oblasti, v minulosti som pôsobil aj v gastronómii, Daniel vo svete reklamy. Toto nie je náš prvý spoločný projekt, v minulosti sme už spolu prevádzkovali diskotéku,“ objasňuje Marek pre Startitup.

Spoločne priznávajú, že pred realizáciou ich gastro sna mali aj určité obavy. Tvrdia však, že išlo o akýsi prirodzený podnikateľský rešpekt.

Dobre si uvedomovali, že aj keď svojmu nápadu veria na 100 %, nemusí sa zapáčiť dostatočnému množstvu ľudí. Ako sa hovorí, sto ľudí a sto chutí. A toto tvrdenie je v gastro svete silnejšie ako kdekoľvek inde.

zdroj: Slowenska
Tento článok je dostupný členom Startitup PREMIUM

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá