Bratislavský bar si s lockdownom geniálne poradil. Top drinky z jeho dielne si môžeš namiešať aj doma

  • SPIN Cocktail Bar a jeho tím sa rozhodol, že ľudí nenechajú bez dobrých drinkov ani počas pandémie
  • Tvoj obľúbený koktejl si tu síce nevychutnáš, no vďaka špeciálnym balíčkom si ho budeš vedieť namiešať aj v tvojej kuchyni
SPIN Cocktail Bar
SPIN Cocktail Bar
  • SPIN Cocktail Bar a jeho tím sa rozhodol, že ľudí nenechajú bez dobrých drinkov ani počas pandémie
  • Tvoj obľúbený koktejl si tu síce nevychutnáš, no vďaka špeciálnym balíčkom si ho budeš vedieť namiešať aj v tvojej kuchyni

Ak patríš medzi ľudí, ktorí vedia o všetkých kvalitných baroch v Bratislave, potom ti Spin Cocktail Bar nebude žiadnou neznámou. Za týmto počinom stojí slovenský barman a biznismen Michal Trizuliak. Spin bar je výnimočný svojou rodinnou atmosférou, osobným prístupom ku každému z hostí a tiež svojimi „Bar Games“ hrami. Tie si však budeš môcť opäť zahrať, až keď sa dočkáme zlepšenia pandemickej situácie.

Spin bar v samom centre na Radničnej je tým miestom, ktoré bolo pred pandémiou plné ľudí, ktorí vedeli oceniť poctivé barmanské remeslo. Ako však dobre vieš, súčasná situácia reštauráciám či barom nepraje. Podnikatelia v gastro biznise v snahe, aby nemuseli pristúpiť k prepúšťaniu či krachu, musia vymýšľať spôsoby ako ich výrobky sprostredkovať zákazníkom aj počas krízy.

Prvý ruin bar na Slovensku nájdeš v Banskej Štiavnici. Otvoril ho mladý pár v 500-ročnom dome

Výnimkou nie je ani Spin bar, ktorý na to ide naozaj kreatívne. Do svojej ponuky zaradili balíčky „Ready to drink“, vďaka ktorým sa môžeš aj ty stať barmanom priamo u teba doma. Dal by si si Negroni, Paloma či iný obľúbený koktejl? Stačí si objednať tebou zvolený balíček a do rúk dostaneš všetko, čo potrebuješ na jeho prípravu. Ku každému drinku je aj presné inštruktážne video, vďaka ktorému budeš vedieť, ako postupovať.

ready to drink alebo domáci barman.Inštruktážne videá,ako to nepokaziť..Obsah balíka – tak ako je na fotke,okrem dreveného sudu :)

Posted by SPIN Cocktail Bar on Friday, October 30, 2020

O tom, že Slováci vedia oceniť dobre zostavený drink, svedčí aj Michalova skúsenosť. Pre Startitup priznal, že doba sa rýchlo mení a s ňou aj správanie konzumenta. Objasňuje, že zatiaľ, čo pred 7-8 rokmi stačilo, keď barmani používali v drinkoch čerstvú limetkovú štavu, obrazne povedané, stali sa profi cocktail barom.

„Teraz, keď nie ste aktívny na sociálnych sieťach, nevyzeráte imidžovo, neponúkate niečo viac ako len super profi cocktaily, nemáte úžasný dizajn, nepoužívate škoricovník s kardamonovou arómou, tak len ťažko vás budú považovať za super cocktail bar. Tým sa samozrejme nesťažujem, veľmi radi sa prisposobujeme a inovujeme každý týždeň/mesiac naše drinky,“ konštatuje.

Chýba ti posedenie v podnikoch a baroch?

Michal je v oblasti barmanského remesla naozaj ostrieľaný a svoje skúsenosti posúva ďalej. Pravidelne školí personál po všetkých stránkach, od toho koľko druhov ginu existuje a ako sa vyrábajú, až po psychológiu predaja, respektíve správania hostí. 

Zdroj: SPIN Cocktail Bar

Najnovšie video

Fontech

ĎALŠIE ČLÁNKY Z FONTECH.SK

Fontech