Čo robia food blogeri keď nevaria? A čo jedia?

  • Varenie je pre nich hotovou vášňou, čoho dokonalým dôkazom sú ich blogy. Nájdete na nich najrôznejšie recepty s overenými tipmi a trikmi, doplnené o lákavé fotografie, ale aj mnoho ďalšieho. Nás však zaujímalo, ako trávia food blogeri svoj čas, keď nevaria.
screen-shot-2018-05-22-at-15-36-05
archív Bloger Roka
  • Varenie je pre nich hotovou vášňou, čoho dokonalým dôkazom sú ich blogy. Nájdete na nich najrôznejšie recepty s overenými tipmi a trikmi, doplnené o lákavé fotografie, ale aj mnoho ďalšieho. Nás však zaujímalo, ako trávia food blogeri svoj čas, keď nevaria.

Točí sa všetko len okolo varenia?

Peťa z blogu Red velvet cooking and baking nám o sebe prezradila, že svoj voľný čas využíva k oddychu. „Milujem ilustráciu, prírodu a čas, ktorý trávim s rodinou. Stále však hľadám ten správny work-life balans. Vzhľadom na moju prácu, čas kedy nevarím často využívam za počítačom, kde „spracovávam“ práve to, čo som navarila, natočila alebo nafotila.“

Blogerka Lucia z blogu Moje jedlo svoj voľný čas venuje najmä deťom, s ktorými podniká rôzne výlety. Ale aj dobrú knihu ocení rovnako, ako dobré jedlo.

Blogerka Chuť od Naty priznala, že jedlo je jej slabosť aj vo voľnom čase. „Ak nevarím, tak jem. Ak náhodou nejem, tak pracujem a ak nepracujem, tak nakupujem. Oblečenie, topánky, veci na foodstyling. Toho budem mať vždy doma málo.“

Zobraziť celú galériu (3)
zdroj: archív Bloger Roka

Aké jedlo ulahodí aj food blogerkám?

Všetky blogerky sa zhodnú na tom, že najlepšou ingredienciou je jednoducho láska. Peťa aj Lucia obľubujú výtvory svojich manželov, ktoré pre nich ukuchtia. Naty zasa ocení kuchárske výtvory svojich detí: „Najradšej mám jedlo, z ktorého je cítiť, že bolo navarené s láskou a vďakou. Potom to môže byť pokojne aj praženica od mojich detí. Kvalita surovín je pre mňa dôležitá. Preto ak sa tieto dva aspekty – kvalita a láska – stretnú, vždy je to jedlo, ktoré má hĺbku.“ Ak si aj vy potrpíte na kvalite surovín, tie jednoznačne nájdete v nových potravinách KRAJ. Lásku si už môžete pridať podľa vlastného uváženia.

Ak sa food blogerky rozhodnú jesť vonku, reštauráciu starostlivo vyberajú. „Uprednostním reštaurácie, o ktorých mám dobré referencie, jedlo musí byť čerstvé, zaujímavo kombinované, podávané v príjemnom prostredí a samozrejme chutné.“ hovorí Lucia.

Minuloročná víťazka súťaže BLOGER ROKA, blogerka Veronika z blogu Lenivá kuchárka, keď nevarí, rada skúša nové netradičné kombinácie jedál v reštauráciách. „Naposledy som si dopriala chuťový zážitok vo FACHu v podobe ich vločkového koláča s čučoriedkami. Z jedál si rada doprajem tepelne upravenú zeleninu s lososom.“ Ak aj vy dostanete chuť vyskúšať nejakú tradičnú či menej tradičnú dobrotu, neváhajte sa zastaviť v reštaurácii FACH.

Zobraziť celú galériu (3)
zdroj: archív Bloger Roka

Najnovšie video

Fontech

ĎALŠIE ČLÁNKY Z FONTECH.SK

Fontech