EXKLUZÍVNE: Vyskúšali sme jedlo z legendárnej kantíny na Mlynoch. Surreálna cena, no musíš byť „silák“

  • Navštívili sme jedáleň na Mlynoch
  • Cena bola bezkonkurenčná, čo sa o chuti povedať nedá
Venza
Nová Venza , Startitup/ Nikol Pápayova
  • Navštívili sme jedáleň na Mlynoch
  • Cena bola bezkonkurenčná, čo sa o chuti povedať nedá

Ríbezľák, opadávajúca omietka z balkónov a nezabudnuteľné historky. Intrákový život prebúdza v mnohých príjemné spomienky na študentské časy, iní tieto chvíle ešte len teraz prežívajú.

Pokiaľ však chceš prežiť tento zhon udalostí a prípadne aj úspešne doštudovať, dobré jedlo by malo byť základom. Pre študentov sú tu preto bohaté možnosti, kde sa najesť.

Na výber je buď paštéta s rožkom z obchodu, alebo dve jedálne, ktoré ponúkajú denne viacero jedál za v podstate symbolickú cenu. Jedna z nich je aj Nová Venza, na ktorú niektorí nedajú dopustiť.

Keďže sa v jedálni dá najesť, aj keď sú študentské roky dávno za tebou, tak sme neváhali a pozreli sa na to, aké jedlo dostaneš za skutočne smiešny peniaz.

Bezpečnosť vyššia ako v Area 51

Atmosféru intrákov na Mlynoch som nikdy nezažil, tak som poriadne ani nevedel, čo očakávať. Po odparkovaní auta som prešiel kúsok do kopca, kde ma čakali turnikety s veľkým kovovým oplotením.

Na malú chvíľku som si skutočne myslel, že sme prišli skôr na nejakú vojenskú základňu. Videl som však, že študenti prechádzali cez turnikety, avšak museli priložiť ISIC. Ten ja už nejakú dobu nemám, a preto sme sa museli obrátiť na vrátnicu. Potom, ako preveria občiansky preukaz, umožnia prechod aj bežným smrteľníkom (rozumej neštudentom).

Pre študentov sú tu preto bohaté možnosti kde sa najesť.
zdroj: Startitup/Nikol Pápayová

Kým sa prederieš k samotnej Venze, tak sa ti ponúkne naozaj nádherná scenéria poschodových budov, z ktorých pomaly, ale isto odchádza duch, farba, omietka a vlastne tak nejako všetko. Netrvalo ani tak dlho a mal som to pred sebou.

Prišli sme k dverám, ktoré na prvý pohľad evokovali skôr vstup do stávkovej kancelárie alebo dokonca nejakej záložne. Ako som však odtiaľ videl vychádzať študentov nervóznych z vrcholiaceho skúškového, vedel som, že som správne.

Princíp ako z IKEA reštaurácie

Tento článok je dostupný členom Startitup PREMIUM

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá