Foodbloger Čoje: Slovenským národným jedlom sú vyprážaný syr a pizza, nie halušky

  • O gastre, reštauráciách, zvláštnych jedlách, foodblogerstve a nových nápadoch hovorí foodbloger Daniel Feranec alias Čoje
  • Nerobí platené recenzie a nie je ani food kritik. Na jedle ho najviac baví objavovanie nových chutí, príbehy a miešanie kultúr
Snímka obrazovky 2020-05-27 o 21.34.00
  • O gastre, reštauráciách, zvláštnych jedlách, foodblogerstve a nových nápadoch hovorí foodbloger Daniel Feranec alias Čoje
  • Nerobí platené recenzie a nie je ani food kritik. Na jedle ho najviac baví objavovanie nových chutí, príbehy a miešanie kultúr

Hosťom podcastu je foodbloger ČoJe alias Daniel Feranec, ktorý je známym gurmánom a ochutnávačom najmä bratislavskej gastro scény. 

Ktoré sú tie najlepšie prevádzky, ktoré v hlavnom meste nájdeš? Prezradil aj pár tipov z iných kútov Slovenska. Čo je podľa Daniela slovenské národné jedlo? Bryndzové halušky to vraj už dávno nie sú.

Zvláštne chute objavoval už v mladosti, čo dosvedčí zvláštny recept na kuracie pečienky. Ak si odvážny, sprav si ho aj ty.

Čo jedlo pre známeho foodblogera znamená a ako napreduje slovenská kuchyňa? Dajú sa v nej nájsť nové chute a synergie? Prečo vzniká a zaniká toľko food projektov a čo je v gastro marketingu podľa Daniela najdôležitejšie?

Tento podcast ti prináša tipli.sk. Ak chceš získať svoje peniaze z nákupu späť a si zo Slovenska, klikni SEM a ak si z Českej republiky, klikne SEM.

Najnovšie video

Fontech

ĎALŠIE ČLÁNKY Z FONTECH.SK