Majiteľ 4 luxusných podnikov šokuje sumou: Nová prevádzka ťa vyjde 500 000 eur

  • Hosťom podcastu je spolumajiteľ obľúbených bratislavských barov Ján Budaj a prevádzkový riaditeľ Franky Benian
  • Prečo otvorili cez krízu nový podnik Brixton House a fungujúci The Velvet zatvorili? Je za tým podnikateľský um
  • Prečo si ľudia začali objednávať mojito a koľko peňazí berie donášková služba?
Brixton House thumb no text
  • Hosťom podcastu je spolumajiteľ obľúbených bratislavských barov Ján Budaj a prevádzkový riaditeľ Franky Benian
  • Prečo otvorili cez krízu nový podnik Brixton House a fungujúci The Velvet zatvorili? Je za tým podnikateľský um
  • Prečo si ľudia začali objednávať mojito a koľko peňazí berie donášková služba?

Hosťami podcastu sú Ján Budaj, spolumajiteľ 4 bratislavských prevádzok a barov a ich prevádzkový riaditeľ Franky Benian. Dostali vyplatenú pomoc od štátu a ako sa dohodli s prenajímateľmi priestorov?

Prečo sa rozhodli napriek kríze otvoriť ďalšiu svoju prevádzku Brixton House a ako sa jej momentálne darí? Veľa podnikov sa muselo na situáciu adaptovať. Je pre nich donášková služba spasením alebo z nej aj tak nič nezarobia, lebo im berie celý zisk?

Ján Budaj ti prezradí, ako sa tvorí koncept a dizajn pre nový podnik a koľko peňazí by sa mal mať, aby si niečo také mohol v Bratislave otvoriť aj ty. Ako sa v čase krízy postavili k zamestnancom v brandži, v ktorej je vysoká fluktuácia?

Prečo sa rozhodli jeden podnik natrvalo zatvoriť už na začiatku krízy a koľko peňazí sú schopní zarobiť pri predaji cez okienko? Aké sú vyhliadky na segment barov a reštaurácií a kedy by sme sa mohli dostať do normálu?

Budeme si po korone vážiť obsluhu viac? To všetko sa oveľa viac sa dozvieš v Podcaste s Romčom. Príjemné počúvanie.

Najnovšie video

Fontech

ĎALŠIE ČLÁNKY Z FONTECH.SK

Fontech