EXKLUZÍVNE Milionár Tkáč uzavrel dohodu s renomovaným šéfkuchárom. Vďaka tomu má v Tatrách vzniknúť vytúžený projekt

  • Reštaurácia šéfkuchára Daniela Tilingera a finančníka Patrika Tkáča oslávila prvé narodeniny
  • Teraz má veľké plány
  • Jej rozšírenie je plánované aj mimo Bratislavu
na snímke je Patrik Tkáč a jedlo v ECK
archív Patrik Tkáč
  • Reštaurácia šéfkuchára Daniela Tilingera a finančníka Patrika Tkáča oslávila prvé narodeniny
  • Teraz má veľké plány
  • Jej rozšírenie je plánované aj mimo Bratislavu

ECK stojí na mieste s rozmanitou prírodou a bohatou históriou.

Na mieste, kde končia Alpy a začína pohorie Karpát – neďaleko sútoku Dunaja a Moravy. Reštauráciu obopína rozľahlá Devínska Kobyla a pred ňou sa týči masívne bradlo s jedným z najstarších hradov krajiny.

Tvorca konceptu aj zážitkov je Daniel Tilinger, ktorý pracoval vo svete s víziou, že sa raz vráti domov. A tak sa aj stalo.

Prišiel do regiónu s bohatým dedičstvom, vyskladal tím profesionálov s vášňou pre jedlo a vytvoril ECK. Jeho rukopis, ktorý spája klasické s nezvyčajným, spoznáš v každom súste. 

 
 
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @eck_restaurant

Večne aktuálnym trendom tímu tohto podniku je podľa ich slov najmä úcta ku všetkému, z čoho v kuchyni varia pre ich hostí. Hľadajú pritom to najčistejšie, čo jedlo vo svojej chuti ponúka. Niektoré zo surovín, ktoré používajú v kuchyni, sú aj priamo z ich záhrady a farmy. Hovoria, že všetko, čo je jedlé, u nich dostane šancu.

Nie náhodou sa o ECK hovorí ako jednej z top reštaurácií v našej krajine, ktorá by si zaslúžila aj zaradenie do sprievodcu Michelin, ktorý však v našej krajine stále chýba. 

Tento článok je dostupný členom Startitup PREMIUM

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá