Colette
Colette
Colette.sk reprofoto

Modelka dala Slovensku prvý gurmánsky butik. Nájdeš v ňom lahodné francúzske dezerty

  • Colette je vôbec prvý gurmánsky butik na Slovensku
  • Okrem iného prináša na slovenský trh pravý francúzsky dezert aj v netradičnom prevedení
  • Colette je vôbec prvý gurmánsky butik na Slovensku
  • Okrem iného prináša na slovenský trh pravý francúzsky dezert aj v netradičnom prevedení

Investor, modelka a kuchár. Za príjemným a prepracovaným projektom Colette stojí nevšedná trojica, Michaela Budáčová, Richard Kaladin a francúzsky investor, ktorým sa spojením síl podarilo priniesť na Slovensko unikátny koncept aj s lahodným madlenkami. Kto bol vo Francúzsku, nemohol ich neochutnať a vie, že sú nezabudnuteľným dezertom.

„Na projekte Colette som pracovala rok, kým dostal svoju reálnu podobu. Richard má na starosti kuchyňu a menu v štýle Paríž na Tanieri, ktorý je pre nás symbolom. Pre všetkých je to prvý vlastný gastro podnik, ktorý sme spolu otvorili.“ 

Michaela sa pred vstupom do tohto biznisu venovala modelingu doma i v zahraničí. Popri tom šesť rokov pracovala ako projektová manažérka v spoločnosti smerovanej na IT a integrované technológie. Momentálne sa venuje na plný úväzok Colette, no stíha aj občasné fotenia a spolupráce s dizajnérmi.

Richard je zase vyučený kuchár, ktorý začínal na Slovensku a následne odišiel za prácou do Paríža. Tu strávil tri roky a naučil sa veľa z francúzskej kuchyne. Jeho kroky potom smerovali naspäť na Slovensko a do Colette.

c1
zdroj: Colette

Obaja sa zhodujú, že ich nápadu verili už od začiatku.Najskôr sme začali piecť naše francúzske madlenky doma a u kamarátky v pekárni a ponúkali sme ich kamarátom a rodine. Neskôr sme si založili náš prvý e-shop a po skvelých recenziách sme vedeli, že nápad sa podarí a pracovali sme na vlastných priestoroch.“ 

Tento článok je dostupný členom Startitup PREMIUM

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá