Na burgroch zarobil svoj prvý milión. Kvalitu by za väčšie zisky nevymenil
- Michal Ščevlík opustil IT sektor a založil najobľúbenejší burger v Bratislave, ktorý dosiahol jeden milión eur v tržbách
- Denne pripravia takmer 200 burgrov z kvalitných surovín a neboja sa aj odvážnych kombinácií s tropickým ovocím
- Veľa gastro projektov skrachuje po prvom roku. Čo stojí za tajomstvom Roxoru a oplatí sa podľa Michala začínať v tomto biznise?
- Michal Ščevlík opustil IT sektor a založil najobľúbenejší burger v Bratislave, ktorý dosiahol jeden milión eur v tržbách
- Denne pripravia takmer 200 burgrov z kvalitných surovín a neboja sa aj odvážnych kombinácií s tropickým ovocím
- Veľa gastro projektov skrachuje po prvom roku. Čo stojí za tajomstvom Roxoru a oplatí sa podľa Michala začínať v tomto biznise?
Michal Ščevlík opustil IT sektor a začal podnikať v gastre. O niekoľko rokov sa jeho ROXOR burger stal najlepším burgrom v Bratislave.
Za rok 2019 prekonali veľký podnikateľský míľnik a dosiahli v tržbách milión eur. Ako sa podarilo Michalovi vybudovať takúto kvalitnú značku? Cez krízu mnoho gastroprevádzok skrachovalo, on však ostal. Na čom si zakladá a aké tajomstvo ukrývajú jeho burgre?
Michal prezradil aj ako vidí náročnosť slovenských zákazníkov a ako sa zmenila gastronomická úroveň za posledné roky. Veľkým trendom súčasnosti sú burgre s mäsovou náhradou. Ako na túto výzvu odpovedá vycibrenou chuťou a nápaditosťou známa burgráreň?
Ak si myslíš, že Michal Roxor len riadi, si na omyle. Nájdeš ho v kuchyni, kde tvorí nové chute a burgre. Ananás na pizzi je niektorými považovaný za gastronomické šialenstvo. Michal z Roxoru si povedal, že prečo ho neskúsiť dať do burgru. Čo ty na to?