Natachine dokonalé francúzske veterníky si Slováci zamilovali. Teraz si ich môžeš objednať priamo domov

  • Natacha Pacal je šikovná cukrárka, ktorá si na Slovensku plní sen o krásnom a kvalitnom francúzskom cukrárstve
  • Za sebou má najlepšiu školu, akú francúzska gastronomická scéna ponúka
  • V Bratislave si otvorila patisseriu, ktorú ľudia milujú, pandémia ju však výrazne zasiahla
  • Ich vyhľadávané zákusky si však už môžeš objednať až domov
Natacha Pacal patisserie
  • Natacha Pacal je šikovná cukrárka, ktorá si na Slovensku plní sen o krásnom a kvalitnom francúzskom cukrárstve
  • Za sebou má najlepšiu školu, akú francúzska gastronomická scéna ponúka
  • V Bratislave si otvorila patisseriu, ktorú ľudia milujú, pandémia ju však výrazne zasiahla
  • Ich vyhľadávané zákusky si však už môžeš objednať až domov

Natacha sa narodila vo Francúzsku francúzskemu otcovi a slovenskej mame. Keď mala desať rokov, presťahovali sa na Slovensko. Francúzske gény, pohostinnosť, povestné gurmánstvo a zmysel pre detail v nej ale zostali.

Študovala na výnimočnej cukrárskej škole ENSP vo francúzskom Yssingeaux. Pod vedením tých najlepších svetových cukrárskych majstrov tu mesiace naozaj tvrdo pracovala.

„Venovali sme sa čokoláde, zmrzline, svadobným tortám, bonbónom, cukru… Najviac ma fascinovali tzv. tanierové reštauračné dezerty. Učili ma cukrári z najslávnejších cukrárskych domov, na chodbách sme stretávali najslávnejšie cukrárske mená, ktoré v tejto škole učia profesionálov,“ opisuje svoju skúsenosť Natacha pre Startitup.

Stále tvoríme niečo nové😉Včera uzrel svetlo sveta náš nováčik-jahodový mousse s vanilkovou panna cottou🍓

Posted by Natacha Pacal patisserie on Saturday, January 16, 2021

Zákusky z tejto bratislavskej patisserie sú skutočne prémiovej kvality. Cukráreň sa špecializuje na francúzske dezerty a jej tím sa snaží priniesť ich originálnu verziu v modernejšom šate. Všetky komponenty si vyrábajú sami, od kompótov, cez džemy, krémy, zdobia mandle zlatom a majú svoje čokoládové dekory.

„Je to veľmi filigránska práca, francúzska cukrárina je originálna práve vrstvením rôznych príchutí, textúr, dokonalým zladením chutí a vizuálu. Každý cukrár má svoj rukopis a ten môj je typický práve moderným, jednoduchým dizajnom.“

Rozvoz prémiových dezertov

Aj keď táto prevádzka nemala nikdy núdzu o zákazníkov, obdobie pandémie nie je jednoduché ani pre tie najlepšie prevádzky v meste, vrátane Natachinej. Tím cukrárne však nezaspal na vavrínoch a našiel spôsob, ako ich zákazníkov potešiť niečím sladkým aj v týchto nahnutých časoch. Natacha Pacal patisserie po novom ponúka už aj rozvoz pravých francúzskych zákuskov až k tebe domov.

Tento rok som si pre vás pripravila viaceré prekvapenia😋Prvým ktoré vám dnes večer ukážem, je vianočná veterníková…

Posted by Natacha Pacal patisserie on Sunday, November 22, 2020

„Veľa nového nám priniesli zmeny posledných mesiacov, napríklad aj to, že návštevy a výlety do Bratislavy sa pre mnohých stali minulosťou a túžbou do budúcnosti. Aj keď si na kaviarenskú pohodičku u nás v patisserkách budeme musieť všetci ešte počkať, rozhodli sme sa priniesť všetkým labužníkom z okolia naše typické sladké dobroty tak blízko, ako zatiaľ vieme.“

Pohodlne, online si môžeš objednať obľúbené veterníky alebo francúzske zákusky, ktoré ti počas víkendov dovezú až domov. Mestá, do ktorých vezú ich najčerstvejšie cukrovinky, sú Bratislava, Senec, Pezinok, Trnava, Piešťany a Trenčín.

Posted by Natacha Pacal patisserie on Friday, May 8, 2020

Cukráreň momentálne prijíma objednávky len na sobotu, 23. januára, buď s odberom na výrobe AREÁL IES, Nová Rožňavská 136/B, alebo s dovozom k tebe za 3,90 eur. Pripravené sú zvýhodnené mixy francúzskych zákuskov a akcie na veterníky.

Kurzy pečenia s Natachou

Chceš sa naučiť vymiešať dokonalý citrónový krém, piecť tradičný jablkový tarte či povestnú Charlottu? Natacha si pre záujemcov pripravila dokonca aj kurzy v malej rodinnej atmosfére, kde sa na chvíľu staneš francúzskym majstrom v pečení.

Nezáleží pritom na tom, či ohuruješ rodinu delikátnymi tortami, alebo vieš upiecť len hrianku. S Natachou bude pečenie najmä o príjemnom stretnutí. 

Najvyšší čas na koláčik…Pre čokoholikov je 👌top-ka~Trois chocolats~.Kombinácia horkej čokolády… K tomu mousse z mliečnej a bielej čokolády 🤤.Neslintajte! Dobehnite k nám a doprajte si pravidelnú dávku.#np #np_patisserie#np_patisserie_rajska #oldtown #np_patisserie_rusovce #jarovce #cunovo#np_patisserie_avion#np_patisserie_aupark#np_patisserie_borymall#np_patisserie_vivo #cakes #coffee #coffetogo

Posted by Natacha Pacal patisserie on Friday, August 14, 2020

Zdroj: Natacha Pacal patisserie

Najnovšie video

Fontech

ĎALŠIE ČLÁNKY Z FONTECH.SK

Fontech