Navštívila som novootvorené vietnamské bistro v Bratislave: „Na Slovensku takéto niečo doteraz nebolo“ (RECENZIA)
- V Bratislave otvorili nové vietnamské bistro TUSI
- Zisťovali sme, aké sú ceny a kvalita jedla

- V Bratislave otvorili nové vietnamské bistro TUSI
- Zisťovali sme, aké sú ceny a kvalita jedla
Začiatkom februára otvorilo dvere novým zákazníkom v Bratislave bistro TUSI, ktoré nájdeš na mieste bývalého podniku Strýko Burger na Špitálskej 59. Nápad Mareka a Martina, dvoch majiteľov bistra, vznikol úplne spontánne.
Boli sme otestovať ich jedlo a mapovali sme aj ceny. Majitelia nám zároveň prezradili skutočné zaujímavosti – akú „tajnú“ prísadu dávajú do polievok, čím sa odlišujú od konkurencie a tiež to, ako vznikol chytľavý názov.
Kvalitná vzduchotechnika, suroviny a poctivá práca
Spojenie Slováka a Vietnamca je podľa Mareka anomália na trhu. „Stálo to kopec práce získať si dôveru personálu a spoločníka, ale dokázali sme to.“ Majiteľ nám tiež povedal, že v kuchyni pracujú iba Vietnamci. Návštevníci tak majú autentický zážitok.
Bistro otvorili z jednoduchého dôvodu – v Bratislave chýbal podnik s kvalitnými surovinami a tiež kvalitnou vzduchotechnikou.
„Zákazník tak môže od nás odísť bez toho, aby sa musel prezliekať do čistých vecí, pretože to tu nesmrdí. Nechcem očierňovať konkurenciu, ale nie vždy dodržiavajú všetky hygienické normy.“
Mäso, ktoré skonzumuješ v tomto bistre, je zo Slovenska. Dodávateľov majú najmä lokálnych, no spolupracujú aj s firmou, ktorá im dováža tovar, ktorý na Slovensku nie je.
TUSI je slovná hračka
Majitelia sa chceli odlíšiť nielen kvalitou surovín, ale aj názvom a dizajnom podniku. TUSI je totiž slovná hračka. „Chystáme na to kampane, aby sme nalákali širšie okruhy zákazníkov. Pretože – Kde si? Tu si – TUSI.“
Dominantou podniku je ružová farba, ktorú majitelia vyberali strategicky. „Je to moderná farba, celý svet teraz fičí na ružovej.“
Interiér im zariaďovali Bodka Architekti a masívne obrazy na stenách vyhotovila podľa ich predstáv a vkusu Niki Zsuriková. Majitelia do toho vložili veľa ich energie a financií, celý projekt zafinancovali z vlastných úspor a vyšlo ich to státisíce.
My sme boli otestovať kvalitu ich jedla.
Rezance za 9 eur a tajná prísada v polievkach
Pre odomknutie obsahu zadaj svoj e-mail
Registrácia a platba bude dokončená po zadaní e-mailu.
Staň sa členom Startitup PREMIUM
a získaj neobmedzený prístup.
Predplatné môžeš zrušiť kedykoľvek.
V článku sa po odomknutí dozvieš
- Akú tajnú prísadu dávajú do polievok
- Čím sa odlišujú od konkurencie
- Aké jedlá ponúkajú
- Koľko ťa vyjde obed v TUSI
- Prečo si majitelia dali záležať na kvalitnej vzduchotechnike
- Ako chutí ich domáca omáčka
Po odomknutí tiež získaš
- Články bez reklám
- Neobmedzený prístup k viac ako 75 000 článkom
- Exkluzívne benefity