Opustil najprestížnejšiu reštauráciu na Slovensku a založil vlastný street food

  • Vypočujte si podcast rozhovor so šéfkuchárom Michalom Konrádom
  • Rozbehol exkluzívnu reštauráciu v Bratislave. Pol roka pracoval 14 hodín denne, 7 dní v týždni.
  • Po rokoch opustil prestížnu FouZoo a rozbehol vlastný street food
konrád podcast
archív: Michal Konrád
  • Vypočujte si podcast rozhovor so šéfkuchárom Michalom Konrádom
  • Rozbehol exkluzívnu reštauráciu v Bratislave. Pol roka pracoval 14 hodín denne, 7 dní v týždni.
  • Po rokoch opustil prestížnu FouZoo a rozbehol vlastný street food

V  tomto podcastovom rozhovore spoznáš známeho šéfkuchára Michala Konráda.

Vareniu sa venuje od mladosti a svoje skúsenosti získal aj v zahraničí. Úspešne rozbehol a viedol najprestížnejšiu reštauráciu na Slovensku, FouZoo. Michal porozprával o tom, aké je to ťahať 14-hodinové šichty,  ako kreovať a tvoriť prvotriedne menu, hľadať kvalitných dodávateľov a šéfovať kuchyni, ktorá musí kontinuálne dodávať rovnakú a stopercentnú kvalitu.

Dozvieš sa, prečo sa rozhodol opustiť istotu a prestíž a založiť si vlastný street food a prečo si vybral práve ázijskú kuchyňu. Ako ľudia reagujú na cenu a nové chute  a koľko stojí variť z naozaj poctivých domácich surovín?  Bao Brothers je nový koncept, o ktorom nám v rozhovore porozprával jeho tvorca, Michal Konrád . Myslíme, že ti rozhovor bude chutiť. Príjemné počúvanie.

Najnovšie video

Fontech

ĎALŠIE ČLÁNKY Z FONTECH.SK