Osláv promócie veľkolepo s gurmánskym zážitkom. My vieme, kde ho nájsť

  • Výnimočné udalosti v živote si zaslúžia špeciálne oslavy
  • Ukončenie štúdia na vysokej škole k takým rozhodne patrí
  • Hlavné mesto hostí niekoľko univerzít
  • My sme sa rozhodli priniesť tipy na miesta, kde svoj titul v Bratislave môžete osláviť kvalitným jedlom, čarovnou atmosférou a dokonca i lahodnou kávou
Ondrej Bobek, archív podnikov
  • Výnimočné udalosti v živote si zaslúžia špeciálne oslavy
  • Ukončenie štúdia na vysokej škole k takým rozhodne patrí
  • Hlavné mesto hostí niekoľko univerzít
  • My sme sa rozhodli priniesť tipy na miesta, kde svoj titul v Bratislave môžete osláviť kvalitným jedlom, čarovnou atmosférou a dokonca i lahodnou kávou

Korzo

Príjemné, poctivé a precízne, prijateľné i pamätné, to je Korzo v Bratislave. Presne také, ako zisk tvojho titulu. Výhodou je, že sa reštaurácia nachádza priamo v centre mesta, v blízkostí hneď niekoľkých univerzít. Výhľad na  Hviezdoslavovo námestie prináša atmosféru starého Prešporku. Interiér reštaurácie pôsobí decentne a čisto, no jemnými prvkami a pekným stolovaním najmä v prednej časti reštaurácie razom dostane aj slávnostný ráz.

Obe majiteľky dozerajúce každodenne na chod reštaurácie dobre vedia, že prvý dojem okrem priestorov musí urobiť aj personál. Kuchyni velí šéfkuchár Miloslav Pabiš. Milovník modernej gastronómie so skúsenosťami z Írska i Mexika stavil na jednoduché, no kvalitné a chutné jedlá.

Veľkým benefitom Korza je bohatá ponuka jedál pre vegetariánov, vegánov a tiež celiatikov. Bezlepkové tu dostanete cestoviny, pečivo, dezerty, všetky omáčky, ale aj ich legendárny Korzo rezeň. Tradičné jedlo, väčšie ako tanier je najpredávanejším jedlom reštaurácie a keď doň zahryznete, pochopíte prečo. Na promočný obed vrelo odporúčame. Spokojný bude iste dedko, babka a dokonca aj teta.

zdroj: Ondrej Bobek, archív podnikov

zdroj: Ondrej Bobek, archív podnikov

Berg restaurant

Penzión Berg je pre skúsených bratislavských fajnšmekrov už známym pojmom. Ukrytý od zvedavých očí, uprostred zelene s vlastným parkoviskom sa stáva útočiskom pre mnohých. To svoje si v ňom nájdu pôžitkári a oslávenci uprednostňujúci pokoj. To, čo tu vládne vo vzduchu a jemne sa dostane pod kožu každého návštevníka, je jednoznačne atmosféra. Pokojné prostredie obklopené zeleňou a príjemná terasa lákajú k posedeniu.

Originálne zariadenie je plné zaujímavých artefaktov, nie však preplnené. Je tam toho tak akurát. Pripomína vidiek Toskánska, či francúzskeho Provensálska, avšak s osobitým charakterom. Ako vystrihnuté z dizajnového magazínu. Menu je výrazne štíhlejšie, avšak zaujímavejšie. Poteší vás nové spájanie chutí, využitie tradičných surovín netradičným štýlom a celkový styling. Bonusom je aj káva na pokojnej terase. Vhodné pre všetkých, ktorí svoju titul radi oslávia na tichom mieste.

zdroj: Ondrej Bobek, archív podnikov

zdroj: Ondrej Bobek, archív podnikov

Plusy: pokojné prostredie, zeleň, domáca kuchyňa

Brasserie Anjou

Reštaurácia nachádzajúca sa na čarovnom nábreží Dunaja spoločne s hotelom Sheraton ponúka komfort pre rodinné posedenie po vyzdvihnutí diplomu. Nechajte autá v podzemných garážach, prejdite sa po nábreží Dunaja a zasadnite k prvotriednemu gurmánskemu zážitku.

Šéfkuchár Tomáš Opletal si spoločne so špičkovo vyškoleným personálom pripravili vynikajúce 3-chodové menu, ktoré vám vyčarí spokojný úsmev na tvári. Nájdete v ňom aj welcome drink, nealkoholické nápoje a dezert. To všetko vám prinesie skvelý pocit na srdci v rámci promočného menu. Ideálny spôsob oslavy pre tých, ktorým vyhovuje menu na kľúč.

zdroj: Ondrej Bobek, archív podnikov

zdroj: Ondrej Bobek, archív podnikov

Plusy: parkovanie, menu na kľúč, welcome drink

RIVERBANK Restaurant

Pokiaľ si chcete vychutnať čerešničku na akademickej torte, určite svoju oslavu zorganizujte v reštaurácii s výhľadom na Dunaj. Delikatesy od Jaroslava Žídeka i celého jeho tímu vám v pamäti ostanú ešte dlho. Minimálne do promócií vašich detí. Atmosféru osláv podčiarkne i elegantný priestor. Na jednej strane je len pár krokov od hradu a historických uličiek Starého mesta. Na druhej ponúka intimitu so 100% servisom.

zdroj: Ondrej Bobek, archív podnikov

zdroj: Ondrej Bobek, archív podnikov

Plusy: pohľad na Dunaj z letnej terasy, noblesné prostredie, parkovanie zdarma

Liviano

Liviano je život, radosť a skvelá chuť. Ako stvorené na promočnú oslavu. A to pod taktovkou odchovanca Michelinovského šéfkuchára. Budova Technopolu v srdci Petržalky v sebe ukrýva gurmánske tajomstvo. Priestor je vzdušný, veľké okná dodávajú reštaurácii denné svetlo a teplo slnečných lúčov. Interiér sa skladá z čistých línií a prírodných materiálov.

Liviano je prirodzene rozdelené do dvoch častí: kaviarenskej s pohodlnými kreslami a reštauračnej, kde dominuje klasické stolovanie s vidieckym nádychom. Menu je pestré, príprava pokrmov je inovatívna. Kuchárske kormidlo má v rukách Martin Miklošík, ktorý pristupuje k tvorbe menu naozaj kreatívne. Dominujú lokálne suroviny s najvyššou kvalitou.

Na svoje si prídu všetci gurmáni a určite poteší aj stopercentný servis. Miesto, kde objavíte nové chute ponúka aj ďalšiu veľkú výhodu oproti ostatným reštauráciám v hlavnom meste – hostia majú k dispozícii dostatočný počet parkovacích miest zadarmo, či klimatizovaný priestor, ktorý je v teplých dňoch nutnosťou.

zdroj: Ondrej Bobek, archív podnikov

zdroj: Ondrej Bobek, archív podnikov

Plusy: intímne prostredie, ohurujúce menu, bezproblémové parkovanie

Zdroj: Kávičkári.sk

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá