Rooftop by Regal ponúka na svojej streche netradičné posedenie v iglu so škandinávskym nádychom

  • Sezóna, kedy si ľudi mohli užívať posedenie na terasách podnikov je už oficiálne za nami
  • Bratislavská prevádzka Rooftop by Regal na Hurbanovom námestí sa však tohto benefitu nemieni vzdať
zdroj: Rooftop by Regal
  • Sezóna, kedy si ľudi mohli užívať posedenie na terasách podnikov je už oficiálne za nami
  • Bratislavská prevádzka Rooftop by Regal na Hurbanovom námestí sa však tohto benefitu nemieni vzdať

Na svojej streche po prvýkrat postavili niekoľko prehľadných igloo, v ktorých si budeš môcť vychutnať dobré jedlo či drinky aj v zimnom období. 

zdroj: Rooftop by regal

zdroj: Roofotp by Regal

„Ľudia si našu terasu so záľubou užívajú počas leta a tak nás napadlo, že bola by škoda nedopriať našim hosťom krásny výhľad z terasy aj počas zimných mesiacov. Túto myšlienku som mal v hlave už od jari a konečne sa nám ju podarilo zhmotniť,“ vyjadril sa pre Startitup Rastislav Masrna z Regal Burgru.

zdroj: Rooftop by regal

Igloo však nebude jedinou novinkou, ktorú Regal Burger predstaví v zimnom období. V pláne je aj nové menu.

„Snažíme sa pre našich hostí prinášať stále niečo nové, zaujímavé a práve preto chystáme malé zmeny aj v kuchyni. Výstižnejšie je slovo rozširovanie ako zmena. Znamená to, že obľúbené burgre stále ostávajú v ponuke v pôvodnom zložení, no pridávame aj zopár jedál z Latinskej Ameriky a Mexika. Hostia sa tak môžu tešiť aj na teplú polievočku alebo tradičné jedlá z danej oblasti ako napríklad quesadilla alebo fajita. A to všetko si užijú vonku na terase pekne v teple, v našich igloo,“ dodáva Rastislav Masrna. 

zdroj: Roofotp by Regal

zdroj: Roofotp by Regal

Aj ty môžeš vlastniť Regal Burger 

Regal Burger je rastúca sieť fast casual streetfoodu v strednej Európe s prevádzkami v Českej republike, Slovenskej republike a v Rakúsku (pod sesterskou značkou Chuck&Frida). 

Spoločnosť aktuálne hľadá franchisantov pre prevádzky v niekoľkých mestách na Slovensku ale aj v Čechách. „Franchisant získava nielen existujúcu silnú značku, ale najmä podporu pri výbere lokality, jej výstavbe a vybavení, pomoc pri rozbehu, dlhodobú podporu a tréningy, ale aj prístup k dodávateľom celej siete Regal Burger (pričom väčšina súčasných cien surovín je napriek inflácii v súčasnosti o cca 30-40% nižšie ako ceny, ktoré mala spoločnosť v rokoch 2014-15,” informuje Regal Burger.

Tak ako to už pri získavaní frančíz býva, potrebný je aj určitý kapitál. V prípade Regal Burgu sú potrebné nasledovné investície: 

  • Foodtruck: približne 20-tisíc eur
  • Kiosk v shopping centre: 25-35-tisíc eur
  • Jednoduchá fast food prevádzka: 40-60-tisíc eur
  • Prevádzka v shopping centre s vlastným sedením: 65-90-tisíc eur
  • Prevádzka v high street: 45-110-tisíc eur (podľa stavu prebratia priestory)

 

Najnovšie video