Rytmusov ex-manažér sa rozhodol vstúpiť do gastra. Jeho pizza okamžite zožala úspech

  • Dvaja kamaráti zužitkovali skúsenosti z gastra a marketingu do svojho projektu
  • Pracovali aj pre mená, ako napríklad Rytmus
pizza
Startitup/Martin Papai, Easy Cheesy
  • Dvaja kamaráti zužitkovali skúsenosti z gastra a marketingu do svojho projektu
  • Pracovali aj pre mená, ako napríklad Rytmus

Marián Holenka a Adam Hanzel majú za sebou naozaj pestré skúsenosti či už z gastra alebo aj mimo neho. Po 8-ročnej pauze od sveta kuchyne sa rozhodli vrátiť a priniesť Bratislavčanom naozaj nevšedné druhy pízz.

My sme chalanov nielen vyspovedali, ale dokonca sme sa boli pozrieť do prevádzky na tie crazy kombinácie chutí, aké na svoju pizzu dávajú. 

Manažér pre Rytmusa aj Kontrafakt

O tom, že majú naozaj pestré kariérne skúsenosti nie je žiadnej pochyby. V prípade oboch chalanov sa môžeme na začiatku baviť o približne 10 rokoch v gastre. Z neho sa však rozhodli po takej dlhej dobe odísť a vydali sa smerom marketingu a obchodu. Aj tu veru nazbierali množstvo skúseností, doma aj v zahraničí.

Medzi najzaujímavejšie skúsenosti z Mariánovho portfólia v rámci gastrosektora patrí určite práca v Anglicku pre reštauráciu, ktorú ocenil Gordon Ramsay.

Tento článok je dostupný členom Startitup PREMIUM

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá