Šéfkuchár najlepšej reštaurácie na Slovensku: Toto by mali všetci vyškrtnúť z ponuky

  • Tento raz bol v Bez Výhovoriek šéfkuchár reštaurácie UFO Bratislava, Jozef Masarovič, ktorý má kuchyňu s najkrajším výhľadom
  • Z gastro škôl nemôžu vychádzať 100 percentní kuchári, pretože sa tam učia to isté, ako pred 50 rokmi
  • Michelinskú hviezdu na Slovensku zatiaľ nebudeme mať. V kuloároch sa povráva, že pre nich nie sme zaujímaví
StartitUp/ilustračný obrázok (unsplash.com)
  • Tento raz bol v Bez Výhovoriek šéfkuchár reštaurácie UFO Bratislava, Jozef Masarovič, ktorý má kuchyňu s najkrajším výhľadom
  • Z gastro škôl nemôžu vychádzať 100 percentní kuchári, pretože sa tam učia to isté, ako pred 50 rokmi
  • Michelinskú hviezdu na Slovensku zatiaľ nebudeme mať. V kuloároch sa povráva, že pre nich nie sme zaujímaví

Hosťom v Bez Výhovoriek je šéfkuchár reštaurácie UFO Jozef Masarovič, ktorý varí na vyhliadkovej veži nad Dunajom. Jozef prezradil, že turistami obľúbený výhľad už ani nevníma, no stará sa o to, aby mala reštaurácia prvotriedne jedlo. Pod jeho vedením získalo UFO ocenenie Reštaurácia roka.

Aká je úroveň slovenských gastro škôl a čo je podľa Jozefa najlepšia lekcia?

Draho sa pýtal aj na kvalitu potravín a ako je na tom Slovensko v porovnaní s Rakúskom. Sú potraviny u našich západných susedov kvalitnejšie, alebo je to len hoax?  Šéfkuchár z UFO má na to jasný názor. Dostáva niekedy za svoju prácu sprepitné? Dozvieš sa tiež, aké sú trendy v gastro svete, ale tiež aj to, že drahé suroviny už nie sú to prvoradé. Sleduj, čo všetko Draho zistil v tejto epizóde Bez Výhovoriek.

Najnovšie video