nechutné jedlá ktoré Slováci ochutnali cestovanie
sušená opica Kongo
Dobrodruh.sk / Jozef Terem, Pixabay/avocado876

Sústo sa mi hmýrilo v ústach. Slovenskí cestovatelia prehovorili o najdivnejších kulinárskych zážitkoch

  • Surové, smradľavé, slizké či dokonca ešte trepotajúce sa v ústach
  • Niektoré gastrozážitky na cestách ťa dokonca môžu zabiť
  • Surové, smradľavé, slizké či dokonca ešte trepotajúce sa v ústach
  • Niektoré gastrozážitky na cestách ťa dokonca môžu zabiť

Ochutnávka miestnej kuchyne je neodmysliteľnou súčasťou cestovania. Veľakrát nám zachutí, niekedy si ju doslova zamilujeme, no občas dostane človek na tanier „špecialitu“, ktorá si vyžaduje veľa odvahy a sebazaprenia, aby si si z nej čo i len odhryzol.

Surové, smradľavé, slizké či dokonca ešte pohybujúce sa v ústach – spomienky na gastronómiu vo svete môžu byť rôzne. Oslovili sme známych slovenských cestovateľov, aké najdivnejšie či najnechutnejšie jedlá im dali ochutnať a či to dokázali zjesť.

Keď chceš improvizovať v Číne

Jozef Terem, Dobrodruh.sk

Celkom pochopiteľne, vždy sa snažím vybrať si jedlo, ktoré vyzerá dobre a na ktoré mám chuť. Samozrejme, nastanú aj chvíle, keď neviem, do čoho idem a treba improvizovať.

Tento článok je dostupný členom Startitup PREMIUM

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá