Top burgráreň v Bratislave hľadá nového člena tímu. Zarobíš si tu slušné peniaze, jedlo máš zadarmo

  • Možnosť stať sa súčasťou tímu jednej z najobľúbenejších reštaurácií v našom hlavnom meste sa nevidí každý deň
  • Nábor zamestnancov spustila značka Roxor burger aj Veg life
Freepik/@Kireyonok_Yuliya, Roxor
  • Možnosť stať sa súčasťou tímu jednej z najobľúbenejších reštaurácií v našom hlavnom meste sa nevidí každý deň
  • Nábor zamestnancov spustila značka Roxor burger aj Veg life

Hviezda miestnej street food scény, za ktorou stoja Michal Ščevlík a Tomáš Môcik, rozširuje svoj tím. Aktuálne hľadajú čašníka, ktorý môže nastúpiť do novej práce už od mája. Zarobiť si tu budeš môcť 1 300 až 1 500 eur mesačne, plus motivačné hodnotenie, tringelty a jedlo a pitie zadarmo.

„Radi by sme našli dobrého pracanta s pozitívnou energiou, ktorý by výborne zapadol do nášho kolektívu. Sme mladý tím posadnutý jedlom a naším cieľom je pozdvihnúť bratislavskú gastroscénu. Začali sme skromným menu a výborným pivom, momentálne sme jedna z najlepších reštaurácií v Bratislave.“

Náplň práce obnáša hlavne obsluhu zákazníkov, udržovanie čistoty na rajóne, usádzanie hostí a prácu s tabletom pri objednávaní.

Budeš sa starať aj o vyplácanie hostí, komunikáciu so zákazníkmi a nevyhneš sa ani príležitostným cateringom.

Aj keď to môže znieť ako banalita, v množstve podnikov aj v dnešnej dobe musia zamestnanci v gastre jesť v kúte na debničke. Toto by v Roxore hroziť nemalo. Jesť budeš za stolom a na tvojich pleciach bude len primerané množstvo práce.

 
 
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Roxor BRGR & BEER (@roxorburger)

Taktiež budeš mať možnosť spolupodielať sa na receptoch a procesoch. Dostaneš aj mesačný budget na objednávky jedál z inej reštaurácie, odmeny za kvalitne odvedenú prácu a bonusy za prácu cez víkendy a štátne sviatky. Dostať môžeš aj finančnú podporu na absolvovanie kurzov a školení, či už tých kuchárskych, jazykových alebo odborných.

„Máme krásne priestory s perfektnými podmienkami na profesionálnu prácu. Široký a dlhý bar, 4 rotujúce pípy, čerstvo upraženú specialty coffee na mlynčeku, a otvorené možnosti nových drinkov. Garantujeme zaslúžené ohodnotenie, pozitívny a ľudský prístup šéfa k tvojej práci. Čaká ťa práca v intenzívne priateľskom a humorne založenom kolektíve mladých ľudí, ktorí sa snažia prispieť k rozvoju poctivého a kvalitného bratislavského gastra. Budeme sa tešiť na vaše životopisy Jedlu zdar,“ uvádza firma v pracovnom inzeráte.

 
 
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Roxor BRGR & BEER (@roxorburger)

Veg life hľadá kuchára

Ak máš rád ten pocit, keď ti pod rukami vzniká chutné jedlo, príležitosť realizovať sa môžeš dostať aj vo Veg life. Je to vegetariánska sieť reštaurácií, pôsobiaca v Bratislave, zameraná na denné bezmäsité menu. Varia vege, vegan aj bezlepkovo.

„Ponúkame ti prácu v príjemnom kolektíve s voľnými víkendmi a sviatkami s 8-hodinovým pracovným časom. Hľadáme niekoho na dlhodobú spoluprácu. Väčšina našich kolegov je s nami roky a my si to vážime.“

Vo Veg life momentálne hľadajú kuchára na plný úväzok, Zarobiť si tu môžeš 1 300 až 1 800 eur mesačne, pričom výška mzdy závisí od skúseností uchádzača. Po skúšobnej dobe získaš nárok aj na firemný benefit – Multisport card v hodnote 200 eur.

Chcel/a by si pracovať v gastre?

Tvojou náplňou práce bude príprava vegetariánskych a vegánskych jedál, príprava a balenie objednávok na rozvoz, no aj zabezpečenie kvality pripravovaných pokrmov a bežná údržba pracovného prostredia.

Budeš mať tiež zodpovednosť za skladové zásoby základných surovín, vykonávanie inventúr či preberanie a kontrolu kvality tovaru a jeho dodávok. Pracuje sa denne od cca. 6:00 – 14:00. Sviatky a víkendy máš voľné a obedy sú tu grátis.

Zdroje: profesia.sk, roxorburger.sk, veglife.sk

Najnovšie videá

Teraz najčítanejšie

Aktuálne čítajú

Trendové videá