Ak ti pivo načapujú takto, mal by si ho okamžite vrátiť | Bez Výhovoriek

play icon

Pivo v dnešnej dobe prežíva renesanciu a porozprávať o ňom prišiel do Bez Výhovoriek najlepší výčapník na Slovensku Luboš Meško. Ľuboš pracuje v gastre už 20 rokov a vyhral súťaž Gambrinus Majster výčapu 2019. Nie je to len o správnom čapovaní, ale aj o celkovej starostlivosti o pivo. Špeciálne v tomto dieli si to Draho vyskúšal a treba povedať, že by asi nevyhral. Ako sme na tom v porovnaní s Čechmi a akú chybu robia najčastejšie v podnikoch pri čapovaní piva? Dozvieš sa v tomto videu.

Nezabudni, piť alkoholické nápoje treba s rozumom a od 18 rokov! ;)

Viac o čapovaní a pivnej kultúre nájdeš na:http://www.gambrinus.cz/srdcovka/reduta

 

👍 Vďaka za odber!

💻 Čítaj náš web: https://www.startitup.sk

📱 Sleduj náš Instagram: https://www.instagram.com/startitup_sk

⌨️ A lajkuj Facebook: https://www.facebook.com/startitupcom…