Kuracie prsia zo supermarketu majú až 40 percent vody a množstvo chemikálií

O kvalitnom slovenskom mäse ti rozpráva Marián Petrík, majiteľ predajní Farmhouse. Vraví, že Slovensko patrí k najlepším producentom mäsa v rámci Európy. Môžu za to prísne hygienické a veterinárne predpisy. Ako rozoznať nekvalitné mäso? To je často sprevádzané nízkou cenou no obsahuje množstvo škodlivých látok a napríklad až 40 % vody. Lokálne mäso je drahšie, no neobsahuje rastové hormóny a antibiotiká sa používajú len pri chorobách a zápaloch dobytka či hydiny.

Ako vyzerá moderná komunikácia mäsiarstva na sociálnych sieťach a čo by si mal o mäse vedieť aj ty? Aké chuti prevládajú u Slovákov a čo všetko si vieš v dnešnej dobe kúpiť v poctivom mäsiarstve? To všetko a oveľa viac si pre teba pripravil Roman Naništa vo svojom podcaste. Príjemné počúvanie.

Viac o kvalitnom mäse sa dozvieš tu

  • 24 hod
  • 48 hod
  • 7 dní