Mladý Slovák naštartoval gastro biznis v Argentíne. Oproti Slovensku je tu zásadný rozdiel

play icon

Hosťom travel podcastu je kuchár Jakub Šanko, ktorý žije v Argentíne a v gastre si rozbehol vlastný biznis. Rozprávali sme sa o pandemickej situácii a o tom, či si Argentínčania vyberajú, ktorou vakcínou sa budú očkovať. Reštaurácie sú tam otvorené do 1 hodiny ráno s tým, že musia byť dodržané rozostupy medzi stolmi. Kapacita podniku tak klesla na 30 %. Čo dobré spôsobila koronakríza v Argentíne?

Aký je podľa Jakuba najväčší rozdiel medzi Slovákmi a Argentínčanmi? V juhoamerickej krajine viac rozhadzujú peniaze a nerobia si veľa starostí. Vyzerá Argentína tak, ako ju poznáme z telenoviel? Akí sú domáci a ako vyzerá tradičná rodina? Čo si o známom Divokom Anjelovi myslia Argentínčania? Ako vnímajú osobu legendárneho futbalistu Diega Maradonu? Argentína je známa svojimi hovädzími steakami. Ako vyzerá domáca kuchyňa a dokázal sa v tejto mäsovej krajine presadiť vegetariánsky a vegánsky životný štýl?

To všetko a oveľa viac sa dozvieš v travel podcaste ZmUPované.

Moderuje Sima Ondrušková

Instagram Jakub Šanko