Šéfkuchár najlepšej reštaurácie na Slovensku: Toto by mali všetci vyškrtnúť z menu

play icon
 data-srcset

Hosťom v Bez Výhovoriek je šéfkuchár reštarácie UFO Jozef Masarovič, ktorý varí na vyhliadkovej veži nad Dunajom. Jozef prezradil, že turistami obľúbený výhľad už ani nevníma, no stará o to, aby mala reštaurácia prvotriedne jedlo. Pod jeho vedením získalo UFO ocenenie reštarácia roka. Aká je úroveň slovenských gastro škôl a čo je podľa Jozefa najlepšia lekcia? Draho sa pýtal aj na kvalitu potravín a ako je na tom Slovensko v porovnaní s Rakúskom. Sú potraviny u našich západných susedov kvalitnejšie, alebo je to len hoax?  Šéfkuchár z UFO má na to jasný názor. Dostáva niekedy za svoju prácu sprepitné? Dozvieš sa tiež, aké sú trendy v gastro svete, napríklad, že drahé suroviny už nie sú to prvoradé. Sleduj čo Draho všetko zistil v tejto epizóde Bez Výhovoriek.

👍 Vďaka za odber!

💻 Čítaj náš web: https://www.startitup.sk

📱 Sleduj náš Instagram: https://www.instagram.com/startitup_sk

⌨️ A lajkuj Facebook: https://www.facebook.com/startitupcommunity

📩 Ak máš návrhy na spolupráce, prípadne tipy na videá: [email protected]

▶️ Startitup – Robíme to inak