Strýc Food: Túto chybu v Tatrách neurob. Robí ju väčšina turistov.
Strýc Food: Prešovský kraj
Naša cesta po Slovensku sa pomaly končí. Na samom východe, v Prešovskom kraji, dávame poslednú bodku.
V srdci Tatier sme sa zastavili v reštaurácii Slowenská, kde sme ochutnali chute tohto kraja priamo pri zdroji. Spolu so šéfkuchárom sme pripravili jedlo, ktoré k tomuto regiónu neodmysliteľne patrí – poctivý bravčový bôčik a štrúdľu plnenú kapustou so zemiakmi.
Tradičné recepty, silné chute a kraj, ktorý si pamätáš ešte dlho po návrate domov. Takto chutí záver našej cesty, tak sledujte a spoznajte s nami chute Slovenska.
Epizóda relácie vznikla v spolupráci so Slovakia Travel.
Naša cesta po Slovensku sa pomaly končí. Na samom východe, v Prešovskom kraji, dávame poslednú bodku.
V srdci Tatier sme sa zastavili v reštaurácii Slowenská, kde sme ochutnali chute tohto kraja priamo pri zdroji. Spolu so šéfkuchárom sme pripravili jedlo, ktoré k tomuto regiónu neodmysliteľne patrí – poctivý bravčový bôčik a štrúdľu plnenú kapustou so zemiakmi.
Tradičné recepty, silné chute a kraj, ktorý si pamätáš ešte dlho po návrate domov. Takto chutí záver našej cesty, tak sledujte a spoznajte s nami chute Slovenska.
Epizóda relácie vznikla v spolupráci so Slovakia Travel.
ČLÁNOK POKRAČUJE POD REKLAMOU
Nenechaj si ujsť aj ďalšie epizódy relácie Strýc Food.
Ďakujeme, že čítaš Startitup. V prípade, že máš postreh alebo si našiel v článku chybu, napíš nám na redakcia@startitup.sk.